logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

3 redenen waarom voetbal kijken een compleet nieuwe dimensie krijgt

-

Eindelijk! Dit weekend gaat de bal weer aan het rollen in de Jupiler Pro League. Het belooft een spannende strijd te worden en dankzij de nieuwe Play Sports-app hoef je er niet het kleinste detail van te missen.

De Play Sports-app heeft tal van leuke extra’s. We stellen ze graag even aan je voor.

  1. Je ziet meer details dan ooit

Goesting om bv. Anderlecht – Club Brugge te bekijken? Groot gelijk! Met de Play Sports-app kijk je, overal waar je Telenet Wifi vindt, live op je smartphone en tablet. Of je gebruikt de app gewoon als tweede scherm terwijl je languit in de zetel voor tv ligt. Via de app volg je in real time alle details van de wedstrijd: opstellingen, hoogtepunten, balbezit, …

Krult Vazquez de bal heerlijk in de winkelhaak of schudt Praet een heerlijke dribbel uit z’n sloffen? Dan spoel je met één druk op de knop meteen 10 seconden terug. Zo herbekijk jij de strafste momenten sneller dan wie ook.

  1. Je herbekijkt wat je wil

Die verrassende goal of dubieuze rode kaart net gemist? Geen probleem. In een balk onderaan zie je alle hoogtepunten aangeduid. Even herbekijken is maar een klik verwijderd. En ook na de match is het kijkplezier nog niet voorbij. De mooiste wedstrijdmomenten? Spitse samenvattingen? Beelden achter de schermen? Keuze genoeg!

  1. Je bent altijd op de hoogte

Heeft je favoriete ploeg gescoord? Dan word je meteen op de hoogte gebracht door goal alert. Klik op de melding en bekijk het doelpunt. Je kan zoveel ploegen als je wil kiezen uit verschillende competities. En als er transfernieuws is of blessures zijn, lees jij dat ook als eerste.

Zoals je merkt, wordt sport kijken vanaf nu sport beleven. Download dus snel de app!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /