logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 apps voor dolle pret aan de feesttafel

-

Wat na het dessert? Die uitstekende vraag krijgt van ons nu een uitstekend antwoord: met heel de familie gezellig een spelletje spelen… op je tablet! We hebben 5 apps verzameld die én je oma én je neefje én jij leuk zullen vinden.

What if

Een leuke discussie is ideaal voor aan de feesttafel. De app ‘What if’ schotelt je een dilemma voor en het is aan jullie om een antwoord te kiezen. Wat als je twee keer zo slim kon zijn, maar de helft aan lengte inboet? Wat als je ongelimiteerd geld had, maar voor de rest van je leven dezelfde kleren moet dragen? Achteraf krijg je de keuze van de andere duizenden spelers.

Curves

Wat als… je het legendarische spel Snake kon spelen met vier tegelijk? Wel, dan krijg je Curves. Wie kan het langs overleven met z’n gekleurde slang zonder tegen de rand, een andere slang of zichzelf te botsen? Let wel op: Curves is súúúperverslavend!

 

 

King of Opera

Nog een simpele, maar o zo hilarische game om samen te spelen. In King of Opera is het de bedoeling dat jouw tenor in het midden van het podium staat. Dan doe je door zo hard mogelijk op jouw knop te drukken en de tenoren van de andere spelers opzij te duwen. Simpel? Ja. Leuk? Zéker!

 

Charades

Dit spel moeten we niet meer voorstellen. Het is een van dé meest populaire spelletjes in de VS en ook bij ons heeft iedereen het wel al eens gespeeld. Je krijgt een woord en mag alles wat je hebt gebruiken om het uit te beelden. Kan de rest het raden? Dan scoor je een punt. Hoe later op de avond, hoe leuker dit spel wordt!

 

 

Badly Drawn Faces

Je krijgt het gezicht van iemand heel bekend te zien en moet zeggen wie het is. Zo makkelijk? Ja. Enkel… De persoon is getekend. Slecht getekend! Honderden en honderden gezichten zorgen ervoor dat je het spel kan blijven spelen. Jammer genoeg enkel beschikbaar voor Apple-toestellen…

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/