logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Cinema bij je thuis voor 10 euro!

-

Of het nu met de maten of de meisjes is, wij voorspellen leuke cinemadates bij je thuis. Een maand lang snoepen van Rio: 2.000 films, 2.000 series en 40 themazenders. En dat voor maar € 10! Zowel voor bestaande als nieuwe klanten.

€ 10 euro, jawel, dat lees je goed! Daarvoor zie je de allergrootste blockbusters. Maar ook topseries vaak al een week nadat ze uitkwamen in de VS. Deze maand hebben we op Rio bovendien een Oscarspecial lopen met meer dan 50 Oscarwinnaars en 100 Oscarnominaties van nu en de voorbije jaren.

Hou een westernavond met Django Unchained. Nestel je naast Veerle, Johan en Matthias met The Broken Circle Breakdown en Rundskop. Of volg het geldspoor van Million Dollar Baby en Slumdog Millionaire. Of ga voor een andere kaskraker als Argo, Lincoln of The King’s Speech. Onze filmspecialist Sven liet zijn zoeklicht al eens over de grootste toppers schijnen.

De kinderen kijken mee!
En de kids, ook zij spelen de hele krokusvakantie cinema, want Rio zit tot de nok gevuld met kinder- en animatiefilms waar de hele speelplaats het over heeft.

Klinkt riolicious?
Bestel Rio dan eenvoudig via Mijn Telenet . Je proefaanbod van een maand begint te lopen zodra je bestelling rond is. Maar wees snel: je kunt maar intekenen tot en met 22 april.

Je hebt al Rio?
Ook dan krijg je een maand lang Rio voor maar € 10. En je hoeft er zèlf niets voor te doen. Wij verrekenen dat automatisch op je aanrekening tussen 20/02 en 19/04!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / / /