logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De nieuwe telenet.be: mee met de technologie!

-

Surf je vandaag naar telenet.be, dan zie je iets totaal anders dan gisteren. We hebben de bestaande site van A tot Z terug opgebouwd. Je vindt er alles makkelijk terug en hij werkt op je mobiele devices. Ga gerust eens kijken!

Tussen het eerste idee en vandaag zaten acht maanden. Maar elke minuut daarvan heeft geloond. Ons doel? telenet.be eenvoudiger, overzichtelijker en verstaanbaarder maken dan ooit. Zodat het een plezier wordt om door onze site te surfen. De nieuwe website past zich ook aan, aan het toestel waarmee je surft. Is het je PC, laptop, tablet of smartphone... je krijgt altijd de beste weergave.

Waarom een nieuwe telenet.be? Gewoon, omdat we het belangrijk vinden om jou de nieuwste technologieën aan te bieden. Want surfen doe je al lang niet meer alleen via je computer. Bellen kan je tegenwoordig ook met de iPad. En TV-kijken doe je op elk scherm in en rondom je huis. Eigenlijk kan heel wat met onze producten en dat willen we jou vooral laten ontdekken.

Daarom begeleiden we je op de homepagina van onze nieuwe site al met een eerste belangrijke vraag: “kies je voor de optimale beleving (altijd, overal, op elk toestel) met een alles-in-één pakket, of heb je interesse in een afzonderlijk product?” Zodra je die keuze hebt gemaakt, krijg je een overzicht van je gewenste beleving, de prijs, wat je ermee kan doen en wat er gebeurt zodra je op de knop ‘bestellen’ drukt. Volledig transparant, simpel en zonder verrassingen.

Surf gerust eens naar telenet.be. Een panel van klanten heeft de nieuwe website al uitvoerig getest, maar zie jij iets dat nog beter kan, laat het ons dan zeker weten!

Rio collection: 

Lees meer over:

/