logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De nieuwe Yelo TV: nu ook op jouw tv-toestel.

-

Even geleden liet ik weten dat Yelo TV deze zomer via alle recente HD Digicorders of –boxen beschikbaar zou zijn. En voilà, het is zo ver: het Yelo TV-menu is er nu ook voor jouw televisie.

Het vertrouwde Yelo TV-menu vanop je tablet, PC of smartphone kun je nu ook op je tv-toestel bekijken.

Vraag je mij of het leuk is, dan zeg ik in alle eerlijkheid: "ja dat vind ik wel, het is vlot in gebruik." Ook op tv is dit menu intuïtiever dan het vorige: het zweeft bovenop je beeld zodat je rustig verder kunt kijken. Handig, want terwijl je door het menu bladert, hoef je niets van je favoriete programma te missen. 

Nog een leuk nieuwtje is dat je foto's, filmpjes en muziek vanop je smartphone, tablet en PC kunt bekijken of beluisteren via je televisie. Mijn dochters vinden dat bijvoorbeeld echt de max. Hen lukt dit zonder technische hocus pocus, jou ongetwijfeld dus ook. 

En last but not least, 't ziet er ook leuk uit. :-)

Sinds april hebben duizenden Yelo TV-kijkers de nieuwe functies uitgetest. En we kregen al veel enthousiaste reacties. In begin is het soms een beetje wennen, maar eens je het nieuwe Yelo TV-menu gewoon bent wil je niet meer terug naar het oude. 

Hoe Yelo TV op je tv zetten?
Heb je een recente HD Digicorder (grijs model DC-AD2100 of zwart model) of HD Digibox (DB AD210)? Dan kun je meteen het nieuwe Yelo TV-menu op je tv-toestel downloaden. Zap naar zendernummer 444 en druk op de rode knop. In amper 30 minuten is het gefikst

Goed om te weten

  • zodra je het Yelo TV-menu op je tv zet, kun je niet meer terug naar het oude tv-menu

Voor de techies onder jullie

  • een HDMI kabel heb je niet meer nodig om Yelo TV op je tv te downloaden. Het kan nu ook perfect door je tv en HD Digicorder of -box te verbinden met een scartkabel. De HDMI-kabel raden we nog wel aan voor de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Meer weten over Yelo TV? Ontdek het van a tot z.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /