logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De nieuwste life- en fitness armbandjes, een leuke rage of meer?

-

Meer en meer zie ik rond mannen- en vrouwenpolsen slimme armbandjes hangen: interactieve hebbedingen die bijhouden hoe je eet, slaapt en beweegt. 24/7 life coaches, aan een fractie van de prijs van een live exemplaar.

  • Jawbone armband
  • Fitbit armband
  • Fuelband armband
  • Larklife armband

Hecht jij belang aan een mooi gezond lichaam? Of hou je van rages? Dan zijn slimme armbandjes iets voor jou. Ik heb er 4 leuke gespot.

 

Up
De Up-armband trackt hoe je slaapt, wat je eet en hoe je je voelt. Hij verwittigt je wanneer je beweging moet nemen, hoeveel calorieen je opneemt en verbruikt. Hij maakt je ook wakker op het juiste moment in je slaapcyclus, zodat je zo uitgerust mogelijk aan je dag kan beginnen.

Flex
Als fitness je levensmotto is, dan is deze armband iets voor jou. Hij meet je activiteit overdag en ’s nachts, houdt je fitnessdoelen bij, telt de stappen die je zet en geeft een signaal wanneer je vochtgehalte uit balans dreigt te raken en je water moet drinken. Deze armband verbindt zich in realtime draadloos met je pc, Mac of smartphone. 

De Nike+ Fuelband
De Nike+ FuelBand is bij sporters al enkele jaren gekend. Maar na de nieuwe release is de armband meer dan een fitnessarmband alleen. 't Is nu ook een controller voor games. De nieuwe generatie werkt met Bluetooth 4.0 en heeft een ingebouwde hartslagmeter.

Larklife
Ook met de Larklife-armband haal je meer uit je leven. Deze armband met app, trackt je beweging, wat je eet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je slaapkwaliteit is. Ook geeft hij heel de dag tips om je energie op peil te houden. In de doos zit een armband voor overdag en een zachtere versie voor ’s nachts.

 

Ik beweeg vaak niet voldoende. Of neem te weinig tijd om rustig en gezond te lunchen. Als een slim armbandje me daarmee kan helpen, dan is het voor mij meer dan een leuke rage. De enige afweging die ik nu nog maak is, of ik zou gaan voor een slim armbandje of de nieuwste smartwatch. De watch is welliswaar duurder, maar misschien toch eerder een 'all in one ' oplossing. Wat denk jij? 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/