logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De vernieuwde KING & KONG, 3 keer goed nieuws!

-

3X goed nieuws voor jou: 4G komt eraan, ons 3G-netwerk is verbeterd én KING & KONG, onze twee mobiele tariefplannen, worden nog straffer.

  • KING, Supersize KING & KONG, een overzicht
  • De vernieuwde KONG
  • De vernieuwde iKING
  • De vernieuwde iKONG

#1 Het is zover: 4G

Vanaf 31 maart surfen onze KING & KONG-klanten – ook die met een iPhone – op 4G. KING & KONG’ers betalen hier niets extra voor. Iedereen moet kunnen genieten van het snelste netwerk, vinden we.

 

#2 Een beter 3G-netwerk

Ook over ons 3G-netwerk hebben we goed nieuws.  De afgelopen maanden is hier zwaar in geïnvesteerd en dat werpt zijn vruchten af.

 

#3 KING & KONG, onze twee mobiele tariefplannen, worden nog straffer.

 KING & KONG laten hun spierballen rollen:

  • iKING-klanten krijgen voortaan meer voor dezelfde prijs. Concreet krijgen jullie nu 20.000 sms’jes in plaats van 10.000 en 2GB mobiel internet in plaats van 1GB.
  • iKONG en KONG-klanten krijgen op hun beurt meer voor een nog voordeligere prijs. Vanaf nu geven we jullie 3000 belminuten in plaats van 2000, 30.000 sms’jes in plaats van 10.000 en 3GB mobiel internet in plaats van 2GB. Dat allemaal voor maar €45 voor KONG-klanten in plaats van €50. iKONG-klanten betalen nog maar 70€. Jullie hoeven er bovendien niet eens iets voor te doen, wij zorgen voor alles.
  • Helemaal nieuw is dat je vanaf nu je KING kan Supersizen: Ga je met je KING-abonnement als eens over de limiet? Dan kan je je KING Supersizen: voor €5 extra krijg je dubbel zoveel! Dat betekent dubbel zoveel belminuten, dubbel zoveel sms’jes en dubbel zoveel mobiel internet! We nemen binnenkort contact op met alle KING-klanten, zodat ze kunnen bekijken of 'Supersize je KING' iets voor hen is.

 

 En, hoe gaat dat nu in z’n werk?

  • iKING-, iKONG- en KONG-klanten contacteren we in de week van 17/03.
  • Wil je je KING Supersizen? Dan kan je vanaf maandag 17/03 terecht op telenet.be of in je Telenet winkel.

 

Trouwens, wist je dat je vanaf nu ook  kan gebruik maken van de VOO homespots in Wallonië en Brussel?  Alles samen kan je nu buitenshuis surfen op meer dan 1.250.000 homespots. 

Geef toe, als dat nu geen goed nieuws is.

 

Rio collection: