logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De warmste medewerkers

-

Voor de 10e keer zet Studio Brussel de week voor kerst in het teken van het goede doel. Onze medewerkers zijn al jaren grote fan van De Warmste Week. De voorbije weken verkochten zij kaarsen om 6 fantastische initiatieven te steunen.

 

Ilse helpt vzw Mama Lufuma

 

Myriam helpt Bednet

 

Jeroen & Geertrui helpen Vélo Afrique

 

Bieke helpt de Sniffing Snouts

 

Mark helpt het Nationaal MS Centrum

 

Detje helpt Levedale

Levedale is een woon- en dienstverleningscentrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een bewust kleinschalig initiatief met een regionaal karakter, met vestigingen in Meise, Merchtem, Grimbergen en Londerzeel.

 

In totaal werd er € 3.000 ingezameld. Telenet steunt graag deze zes geweldige initiatieven en schenkt hen elk nog eens € 5.000!

 

Help het bos!

BOS+ zet zich in voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld. Telenet is een actieve partner van de Vlaamse organisatie. Wij steunen hen bij de aanleg van bossen in Ecuador om daar de CO2-index in evenwicht te brengen.

BOS+ neemt ook deel aan De Warmste Week. Je kan hen steunen via twee lopende initiatieven (Hooked for Life en Bottle for Life), er een opstarten of door een plaat aan te vragen. Want bossen zijn van cruciaal belang!

Rio collection: 

Lees meer over:

/