logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De Yelo TV-app nu ook voor Windows 8, et aussi pour les francophones!

-

Vanaf 5 juni is Yelo TV beschikbaar op Windows 8 voor tablet en computer. En de Yelo TV-app en yelotv.be zijn er nu ook in het Frans.

Ik had beloofd dat ik je op de hoogte zou houden van nieuwe Yelo TV updates. Goed nieuws: Yelo TV is vanaf vandaag beschikbaar op Windows 8 voor tablet en computer. Omdat ik zelf in het Brusselse woon, ben ik trots dat we intussen ook kunnen zeggen: oui oui, de Yelo TV-app en yelotv.be zijn er in het Frans!

En er is nog meer goed nieuws, want de Yelo TV-app werkt nu ook op HTC One, Samsung Galaxy S4 en Sony Xperia Z!

Verder hebben we nog een aantal functies verbeterd, zoals een duidelijker symbool voor het wissen van geplande opnames in de Android-versie. Als je de app opstart, krijg je automatisch een berichtje om te upgraden.

De Yelo TV app op Windows 8 voor tablet en computer kun je nu downloaden in de Windows Store.

De Yelo TV app en français ?
  • Ben je iOS- of Android-gebruiker? Dan bepaalt de systeemtaal van je smartphone, tablet of computer of de Yelo TV-app in het Frans staat. Stel de systeemtaal in op Frans, et vous bénéficiez automatiquement de Yelo TV en français.
  • Heb je Windows 8? Dan moet je de taal aanpassen in de app zelf.

Visitez Yelotv.be ou téléchargez l’app dans iTunes Store, Google Play ou dans le Windows Store.

Heb je nog vragen? Raadpleeg onze Yelo TV FAQ op KlantenserviceEt pour les francophones : visitez les Yelo TV FAQ dans la partie Service Client.

Bon amusement !

Stefan

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /