logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Een slimme weegschaal. Een zucht of een zegen?

-

Er zijn zaken in ’t leven die je liever te slim af bent. Je weegschaal, bijvoorbeeld. Maar die overtuiging smelt als vet in een heet pannetje zodra je de nieuwe internet weegschalen leert kennen. Die leggen héél wat gewicht in de schaal.

Eén van die nieuwe ‘slimme’ weegschalen is de 'Smart Body Analyzer'. Naast wegen maakt hij een volledige lichaamsanalyse van je vet- en spiermassa. Hij berekent automatisch je body mass index (bmi), meet je harstslag, controleert de luchtkwaliteit van de kamer en geeft aan wanneer het tijd is om de ruimte te verluchten.

Dat alles is op zich al indrukwekkend, maar wat  ‘slimme weegschalen’ echt van gewicht maken, is dat ze via je wifi al je gegevens doorsturen naar een handige app op je smartphone of tablet. Zo kan je eender waar je vooruitgang (of in het slechtere geval, je achteruitgang) monitoren. Ook kan je al je fysieke parameters (gewicht, bloeddruk, hartslag, enz.) via je internetverbinding sharen met je dokter of je fitnesscoach. Op je gezondheid!

 

 

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /