logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Fóóórmi-tablet: de iPad mini

-

Soms delen we tickets uit voor een Superprestige veldrit. Een andere keer kun je via ons een reis winnen naar Las Vegas. Vandaag is het feest voor de technologiefans. Je krijgt namelijk superkorting op de iPad mini!

Met de iPad mini kun je altijd en overal mailen, surfen, gamen, foto’s nemen, films kijken... Klinkt aantrekkelijk? Wat dacht je hiervan: als je nu Whoppa wordt, dan krijg je per product dat je nieuw neemt een kortingsbon van € 70 voor je iPad mini. Kies je ook voor KING of KONG? Dan krijg je er nog eens € 70 korting bovenop.

Een voorbeeldje: je hebt vandaag al internet van Telenet en neemt er digitale tv en telefonie bij. Dan passeer je twee keer langs de kassa: € 140 korting! Kies je ook nog eens voor een KING- of een KONG-abonnement, dan loopt je korting op tot € 210. Je betaalt voor je iPad mini dan nog maar € 79. Niet slecht, hé?

Heb je nog helemaal niks van Telenet en word je all-in klant (Whoppa + KING of KONG)? Dan krijg je de iPad zelfs voor maar € 1! Da's € 288 korting!

Een iPad mini voor zo’n prijs... Da’s de max. Is een tablet toch niets voor jou? Bekijk dan eens onze andere traktaties. Zo kun je nu ook een wildpakket voor zes personen winnen en tickets voor de Superprestige veldrijden. Of wat dacht je van Jan Becaus of een andere BV die je voicemail inspreekt? Je vindt altijd wel iets naar je zin!

Rio collection: