logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Geen Grumpy op het werk

-

Stijn werkt al 17 jaar bij Telenet en is daarmee één van de anciens. Zijn liefde voor het acteren draagt hij al langer met zich mee.

Het podium, mijn 2de thuis
Stijn praat vol passie over zijn uit-de-hand-gelopen hobby: “Ik hou echt zielsveel van het acteerwerk. Er gaat niets boven een publiek kunnen entertainen terwijl je in de huid van een ander stapt.” Welke rollen hij speelt? Twee keer raden! “Omwille van mijn kleine gestalte, word ik telkens gevraagd voor hetzelfde typetje. Maar ook na acht keer Sneeuwwitje, ben ik de dwergen niet beu. Grumpy en Doc zijn mijn favorieten. Ook voor TV deed ik al wat leuke dingen. Zo speelde ik een tuinkabouter in een spot voor Radio 2 en zat ik in Urbain. Vaak krijg ik last minute een telefoontje of ik me snel kan vrijmaken voor een rol. Gelukkig kan ik dan snel van shift wisselen met mijn collega’s.

Serieus op het werk
Mijn werk en mijn hobby zijn absoluut niet te vergelijken, het zijn twee uitersten. Toch blijf ik ze met plezier combineren, want technologie, dat is mijn tweede passie. En bovendien zorgt mijn werk voor financiële zekerheid.” Of Stijn ooit nog een andere job zal doen? “Niet direct! Ik woon op anderhalve kilometer van het kantoor én geen enkele dag is hetzelfde. Als Technology Engineer volg ik de digitale evolutie op de voet en bouw ik mee aan de wereld van morgen.

Minder serieus op het werk
Door mijn kleine gestalte val ik natuurlijk op in het Telenet-gebouw. Maar los daarvan ben ik gewoon één van de collega’s.” Iedereen weet ook dat Stijn acteert, zeker sinds het laatste personeelsfeest. “Samen met enkele dwergen haalden we een verborgen-camera-grap uit bij een drietal collega’s. Die schrokken zich een bult toen er plots allerlei vreemde dingen gebeurden. Want wie verwacht er nu lawaaierige kabouters achter zich aan te krijgen tijdens een klantenbezoek? Gelukkig konden de collega’s er achteraf om lachen!”.

Rio collection: 

Lees meer over:

/