logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Gelijke kansen voor iedereen

-

Sachin Sehgal, onze IT Service Manager met Indische roots, begon zijn carrière in zijn geboorteland. Voor vorige jobs verhuisde hij al naar Turkije, Amerika, Londen en belandde uiteindelijk in ons kleine België. 

Sachin heeft al meer dan 16 jaar ervaring binnen IT. Een viertal jaar geleden was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een onbekende, nieuwe sector en zo rolde hij de telecomwereld binnen.

 

Vandaag is hij onze IT Service Delivery Manager. “Ik manage de operationele vereisten binnen kleine en grote innovatieprojecten en probeer zo de risico’s in te perken. Die projecten kunnen te maken hebben met onze online diensten of onze mobiele applicaties voor klanten. Daarnaast onderhandel ik over de KPI’s en de ‘service level overeenkomsten’ met leveranciers, partners en interne gebruikers om ervoor te zorgen dat er realistische doelstellingen en rapportageprocedures uitgewerkt worden. En ik manage ook alle ‘change requests’ binnen IT.”

 

Maar er is ook ruimte voor plezier… Sachin staat steeds als eerste paraat om een teambuilding of ander ‘afterwork’ event te organiseren binnen het IT departement.

Iedereen verdient gelijke kansen

“Ik kwam oorspronkelijk voor drie maanden naar België. Maar ondertussen woon ik hier al 10 jaar! België is klein, maar zo divers. Je ziet hier zoveel verschillende nationaliteiten die harmonieus samenleven. Die diversiteit zie je ook binnen Telenet: iedereen is hier welkom en dat vind ik belangrijk. Hier werken collega’s met verschillende nationaliteiten en met heel uiteenlopende achtergronden nauw samen.”

 

Sachin groeide op in een omgeving waarin veel belang gehecht werd aan gelijke rechten en kansen voor iedereen. “Vandaag vind ik dat zelf nog steeds heel belangrijk. Ik geloof niet in stereotypen, iedereen verdient evenveel kansen. In mijn vrije tijd zet ik me in voor een organisatie die streeft naar gendergelijkheid. We brainstormen geregeld om tot nieuwe ideeën te komen die mannen en vrouwen op dezelfde lijn zetten. Een van onze ideeën was bijvoorbeeld dat mannen in de toekomst ook meer vaderschapsverlof zouden moeten kunnen nemen.” 

Van alle markten thuis

Sachin daagt zichzelf voortdurend uit. Zo beoefende hij al verschillende sporten. “Al van kleins af aan wisselde ik geregeld van sport of hobby. Momenteel doe ik aan muurklimmen en Crossfit. Hier kan ik veel energie in kwijt.”

 

Ook qua talen houdt hij het niet bij één. Sachin spreekt Hindi en Engels. Hij spreekt ook aardig wat Duits en een beetje Frans. “En sinds kort volg ik Nederlandse les. Die grammatica is wel moeilijker dan verwacht, maar we komen er wel.”

 

Lees meer over:

/

Welcome to Snap! | Snap!

Snap!

Telenet uit eerste hand

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.