logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Gezond op kot … App jij ‘m al?

-

Je had je mama nog zo beloofd om “ook eens gezond te eten op kot”. Maar na een maand kan je al een fort bouwen van lege pizzadozen. Met deze apps kom je het academiejaar door zonder extra kilo’s.

Jouw digitale sous-chef

Heb je wat kookboeken liggen? Dan is Cookle jouw perfecte sous-chef. Met de app bundel je al jouw papieren kookboeken op een digitale boekenplank. Zoek bv. op ‘stoofvlees’ en Cookle vertelt je op welke pagina van welk kookboek je het recept kan vinden. Of vul een ingrediënt in dat je in jouw koelkast ligt (bv. broccoli) en de app toont je meteen enkele gerechtjes met broccoli.

 

Inspiratie en recepten

Nog geen collectie kookboeken? Ook online vind je tal van recepten. Denk maar aan Dagelijkse Kost, VTM Koken, Libelle … Met de app Receptenmaker bundel je ze allemaal en vind je ze zo terug.

 

Caloriën tellen

Élke dag gezond eten, da’s een zware opgave. Maar met MyFitnessPal hou je tenminste controle over hoeveel calorieën je naar binnen speelt. Met de app kan je makkelijk checken hoeveel calorieën een bepaald product heeft, gewoon door de barcode te scannen. Je kan je eigen ‘verbruik’ opvolgen en doelen stellen. Niet vergeten om die pita om 3u donderdagnacht óók in te voeren!

 

Lees meer over:

/