logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Goed nieuws: nu ook VTM en 2BE op Yelo TV!

-

Vanaf vandaag zitten ook VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM op Yelo TV!

Zelf ben ik al sinds de lancering een hevige supporter van Yelo TV. Ik heb de app op mijn tablet en op mijn smartphone. Ook op mijn computer staat Yelotv.be geregeld open. En deze 5 Vlaamse zenders maken dat dit ‘tweede scherm’ nog meer een eerste keuze zal zijn.  

Live tv op elk scherm, ook als je niet thuis bent.
Met Yelo TV ben je veel vrijer in je televisie kijken. Is het ’s avonds mooi weer, dan kijk je vanuit de tuin. Ben je op bezoek bij je ouders, dan kan je toch nog die voetbalmatch volgen. Ga je naar de fitness, dan kies jij nu zelf welk programma je gezelschap houdt op de loopband. Het enige wat je nodig hebt, is een Wi-Free verbinding. 

Met vijf tegelijk.
En zo kan je met 1 abonnement op 5 schermen tegelijk kijken: 5 tablets, smartphones, laptops of computers. Goed om weten : je tv telt niet mee.

Opnemen vanop afstand.
Maar wat ik nog ’t meest praktische vind aan Yelo TV, is dat je een programma kan opnemen als je niet thuis bent. Wordt het op het werk wat later, dan programmeer je je televisie-avondje gewoon voor je in de auto stapt.

Heb je zelf nog geen Yelo TV?
Dan is ’t nu echt wel ’t moment om het te ontdekken. Gewoon downloaden op yelotv.be! De gratis app is beschikbaar voor iOS, Android en voor Windows 8 (tablet en pc). Vanaf deze zomer komt daar ook de Windows Phone 8 bij.

Veel kijkplezier! 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /