logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

It’s Play time op de Meir!

-

De laatste pakjes aan het scoren voor de feestdagen? Of al solden aan het doen? Loop dan ’s binnen in onze Play pop-up store op de Antwerpse Meir en tank bij met een trailer, een drankje en een hapje!

Je vindt onze Play pop-up store in het vroegere pand van boekhandel De Slegte op de Antwerpse Meir. Iedereen is er tot en met 4 januari welkom om zich onder te dompelen in de Play-wereld en Play zelf 's te testen. Maar elke dag leggen we jullie op een bijzondere manier in de watten. Klinkt goed? Kijk dan hier naar het programma!

Studenten die effe willen komen chillen na de examens

Van 17/12 t.e.m. 19/12
Kom effe onderuitzakken in onze Play-cinema. En neem een vuistvol chips & popcorn.
De graffiti-artist haalt er zijn talent boven en tovert filmposters op doek. Maak jij de tofste selfie? Dan neem je de creatie mee naar huis.

Kleine beentjes, moe van het shoppen

20/12, 26/12 en 27/12
De kleintjes komen op krachten in een supertof kinderparadijs met geweldige animatie- en kindertrailers. We toveren groot & klein om in hun favoriete tv-figuur: Bumba, Mega Mindy, Maya,... De toonbank ligt vol snoepjes, we serveren drankjes op kindermaat en we krijgen hoog bezoek (we verklappen nog niks).

Families

Van 21/12 t.e.m. 24/12
Kom van de gezellige kerstsfeer en de betere familiefilm proeven terwijl we trakteren met iets waar je ’t beslist warm van krijgt...

Mannen die het wachten aan de paskotjes beu zijn

Van 29/12 t.e.m. 31/12
Genoeg ‘in de pas’ gelopen? Kom even tot rust in onze Play pop-up store! Of moeten we zeggen: onze Play man cave? We verzetten je gedachten met  de betere mannenfilms en iets lekkers. En dan hebben we het nog niet over de hostessen die je op je wenken bedienen.

Dames met keuzestress van al dat shoppen

Van 02/01 t.e.m. 04/01
Adem in, adem uit, adem in, adem uit... Intussen kan je even bekomen met de betere vrouwenfilms.
En mag onze knappe barman je iets schenken?

Volg het op de voet

Is de Antwerpse Meir een net té grote onweg voor je  kerstshopping? Volg het dan via Facebook en Twitter of via #ItsPlaytime.

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /