logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Je Whop en Whoppa werden nog meer ‘toppa’!

-

Het internet van je Whop en Whoppa kregen begin deze week een stevige boost. Whop kreeg meer volume. En Whoppa werd nog maar eens 30 % sneller. Alleen de prijs werd niet méér...

Vroeger gebruikte je het internet bijna alleen om informatie op te zoeken. Nu stream je muziek op je iPad en kijk je tv op je laptop. Met triiing kan je via WiFi zelfs bellen naar de andere kant van de wereld. 

Omdat je tegenwoordig veel meer doet met je internet, moet het internet van tegenwoordig ook veel meer kùnnen. Dus zodra we onze internetproducten kunnen verbeteren, dan doen we dat: zo werd Whoppa deze week sneller en kreeg Whop meer volume.  

En da’s nog maar het begin!
We zijn zelf benieuwd hoe straf het wordt wanneer het ‘Internet of Things’ pas echt in onze levens infiltreert. Zowat elk huishoudelijk voorwerp zal dan communiceren via het net. Je stofzuiger of je weegschaal, om er maar twee te noemen, zijn dan verbonden met je draadloos internet. En wij zorgen ook dàn weer dat zij én jij mee kunnen, natuurlijk!

We vertellen je via mail nog in detail hoe jouw internetproduct verbeterd is. Maar ben je benieuwd, neem dan nu al een kijkje naar het volume en de down- en uploadsnelheden van je Whop of Whoppa!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /