logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Mijn tv in de keuken krijgt een kaartje!

-

Voor mijn ouders is TV met een kaartje hét nieuwe televisieproduct bij uitstek. Maar ook ik zal van deze handige uitvinding kunnen profiteren, mijn tv in de keuken krijgt ook een kaartje.

TV met een kaartje is hét nieuwe tv-product waarmee je geniet van haarscherp beeld en glashelder geluid, zonder een Digbox of -corder in huis te moeten nemen. Geen gedoe met kabels of aansluitingen, geen nieuwe afstandsbediening, maar wel evengoed de 75 zenders uit ons digitale basisaanbod én de mogelijkheid om extra zenderpakketten aan te kopen.

We hebben dit product ontwikkeld omdat we kwalitatieve tv makkelijk toegankelijk wilden maken. En dus haal ik vanaf 24 juni zeker TV met een kaartje in huis!

In de woonkamer hebben wij al een HD Digicorder staan. In de slaapkamer kijken we digitaal via een HD Digibox en de tv in de keuken krijgt binnenkort een kaartje. ‘Waarom niet gewoon nog een tweede Digibox’, vraag je je misschien af. De reden is simpel! Ik wil geen kabels in de keuken maar wel de 75 zenders van het digitale basispakket. Want dan kunnen we live meekoken met Jeroen, Sofie en de chefs van Njam! of snel ’t nieuws meepikken tijdens het eten.

Mijn TV met een kaartje in de keuken heeft wel iets minder functionaliteiten dan mijn andere tv’s. Maar da’s geen probleem,  als ik bijvoorbeeld iets wil opvragen uit de TV-theek, dan neem ik daar de tijd voor, en zet ik me gezellig in de woonkamer. 

't Zijn echt leuke tijden voor een ingenieur... Heb jij ideeën voor nieuwigheden, laat ze ons dan gerust weten...

 

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/