logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Olé olé olé oléééé... hier is 4G!

-

Op 20 april ten laatste heb je 4G! Daarmee kun je waanzinnig snel mobiel surfen:  10 keer sneller dan nu, en 100 keer plezanter! Bij ons is er trouwens 4G voor iedereen. Ook voor wie een iPhone heeft!

1, 2, 3, 4.... start!
Vanmorgen zijn we begonnen met de activering van 4G voor al onze klanten. Dat zijn er 750.000! Omdat we optimale kwaliteit willen bieden aan al deze klanten, krijgen we dat op één dag niet rond. De activatie gebeurt daarom geleidelijk en willekeurig. We weten dus niet wanneer jij aan de beurt bent, maar wel dat dat zeker vòòr 20 april is. 

4 wadde?
4G is de razendsnelle opvolger van het mobiele 3G-netwerk. Je surft er maar liefst 10 keer sneller mee dan nu. Eigenlijk even snel als via het draadloze netwerk bij je thuis.

Wat heb je nodig voor 4G?

  • Een KING- of KONG-abonnement.
  • Een smartphone of tablet die 4G ondersteunt.
  • Een regio met 4G-bereik.

Heel wat grote steden en gemeenten in Vlaanderen hebben al ongeveer 75 % 4G-dekking . Dat percentage moet op termijn evolueren naar zo goed als 100 % en we breiden  samen met Mobistar ook het aantal steden en gemeenten met 4G fors uit.

Ook voor iPhone!
Ook iPhone-gebruikers (iPhone 5, 5C en 5S) surfen bij ons op 4G. En dat is redelijk exclusief. Telenet en Mobistar zijn namelijk de enige twee providers in België die 4G mogen ondersteunen van Apple.

Geniet ervan! Dat gaan wij ook doen... En wil je meer weten, surf dan even naar telenet.be/4G !

 
Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /