logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Op Buitenspeeldag gaat alles plat! En jouw smartphone?

-

Op woensdag 19 april zou je wel gek zijn om binnen te blijven! Van 13 tot 17 uur gaan op tv alle kinderzenders uit de lucht.

Overal worden activiteiten georganiseerd en ook in jouw buurt is er vast wel een Buitenspeeldag. Liever een dagje naar de kinderboerderij? Of uitgebreid ravotten in de speeltuin met de (klein)kinderen? Jij kiest, als het maar buiten is!

 

Zet je gsm op vliegtuigstand

Op die manier kan je 100% opgaan in je spel en word je niet gestoord door telefoontjes of meldingen van binnenkomende e-mails, whatsappjes of pushnotificaties. En als je echt all the way wil gaan: zet je smartphone een paar uur uit. Dat kan. Echt. Er zijn al mensen bekend die het overleefd hebben. 

 

Zorg voor een leuke out of office boodschap

“Leuk dat je mailt, maar je bent echt de enige die zich verveelt! Wist je niet dat iedereen vandaag buiten speelt? Als je wil weten waar we zitten: ga eens kijken op buitenspeeldag.be.”

 

Laat iemand anders de pincode van je gsm veranderen

Bang dat je het toch niet kunt laten? Dan is dit systeem is écht waterdicht! Vraag je buurman, een collega of een van je (klein)kinderen om voor jou je pincode te veranderen. En ’s avonds switch je weer naar je oude code! Kinderspel, én een heerlijk rustige Buitenspeeldag verzekerd!

Lees meer over:

/