logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Op reis vertrekken zonder deze 5 apps? Niet doen!

-

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Je paspoort, zwembroek en zonnecrème staan waarschijnlijk hoog op je lijstje. Maar heb je al gedacht aan handige apps om alles uit je reis te halen? Wij wel! En we presenteren jou graag de 5 beste.

1. PackPoint

Iets vergeten inpakken voor op reis? Ha-te-lijk! Dus laten we er gewoon komaf mee maken. In PackPoint duid je aan waar je heen gaat en wat je daar gaat doen. De app presenteert vervolgens een lijst met wat je nodig zal hebben. Item ingepakt? Dan schrap je ‘t gewoon.

Installeer voor:

  

2. Esplorio

Foto’s nemen op vakantie is leuk, net als een hippe filter kiezen voor op Instagram. Maar eens thuis heb je vaak geen zin om een reisalbum te maken. No problem: Esplorio maakt automatisch een reisverslag. De app gebruikt hiervoor je content op sociale media, de foto’s op je toestel en je gps-gegevens. Bovendien kan je een echte postkaart maken om te versturen naar familie en vrienden!

Installeer voor:

 

3. Sidekix

Je zit drie dagen in een leuke stad en hebt tien plekjes op je to-dolijst staan. Wat nu? Steek ze in Sidekix en de app presenteert jou enkele handige wandelroutes. Je beseft pas hoe praktisch Sidekix is eenmaal je het hebt getest. Want minder tijd verspillen aan kaartjes lezen betekent meer tijd om te genieten van je verdiende vakantie!

Installeer voor:

 

4. World Lens (nu via Google Translate)

In het Engels kan je jou nog wel behelpen, maar wat als ze op je reisbestemming enkel de plaatselijke taal kennen? Wat dan met onheilspellende verkeersborden en mysterieuze naambordjes? Het antwoord: World Lens! Film en de app vertaalt de tekst voor jou. World Lens werd zo populair dat Google de app opkocht en integreerde in Google Translate.

Installeer voor:

 

5. Vacation Countdown

Is je vakantie nog niet voor meteen? Jammer! Maar om tot dan jouw pijn te verzachten, kan je wel al Vacation Countdown installeren. Zo zie je het aantal dagen, uren, minuten en seconden tot ultieme ontspanning wegtikken. Nog even volhouden!

Installeer voor:

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/