logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Play: alles wat je nodig hebt voor de beste tv-momenten!

-

We lanceren Play, alles wat je nodig hebt voor de beste tv-momenten. Gezellig met de familie die gemiste aflevering van je favoriete soap bekijken? Met je maten een serie in één ruk uitkijken? Via onze vernieuwde app? It’s Play time!

Televisiekijken doen we meer en meer via digitale toepassingen zoals apps, websites of smart-tv’s. De medaille: ze bieden je een enorme vrijheid. De keerzijde: er bestaan er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Daarom lanceren we Play. Da's alles wat je nodig hebt voor de beste tv-momenten. Zonder storende kabeltjes of extra toestellen. 

It's Play time!

Play is het enige product op de Vlaamse markt dat je, samen met de digitale tv, een totaalervaring biedt zodat je je favoriete (lokale) tv-programma’s én extra films en series kan bekijken, waar en wanneer je wil, op welk scherm dan ook.  

Wat krijg je met Play?

 1. De belangrijkste programma’s van de laatste 7 dagen (inclusief dag van uitzending) herbekijken of herstarten op je tv wanneer het jou uitkomt, zonder dat je ze moet opnemen.
 2. Een uitgebreide collectie films en series en een pak themazenders waar het hele gezin onbeperkt uit kan kiezen. 
 3. It’s Play time, op je tv, én op alle andere schermen, dankzij de vernieuwde Yelo Play-app met nog meer mogelijkheden.
  • Met de vernieuwde Yelo Play-app, beschikbaar voor iOS en Android, kan je met meerderen tegelijk genieten van Play op tablet en smartphone (beschikbaar vanaf 17/12). 
  • Je kan de app gebruiken als afstandsbediening. Iets gekozen? Stuur het met één eenvoudige ‘swipe’ van je tablet naar je tv.
  • Onze redactie geeft suggesties en gidst je via handige mapjes per genre door het enorme aanbod.

Wat heb je nodig? Je neemt Play bij je digitale tv en wij zorgen voor de rest. En, je stapt erin en eruit wanneer je wil. Zonder kleine lettertjes.

Wil je de allernieuwste kaskrakers en de beste internationale tv-series bekijken, exclusief en nog voor ze ergens anders in België op tv verschijnen? Dan is er Play More.

 

Ook met de lancering van Play gaan we volop voor onze 4 principes: Eenvoud, Transparantie, Focus op eigen klanten en Klaar voor de toekomst.

 • Eenvoud: Geen complexe prijsstructuren of -pakketten, maar een duidelijk en gebruiksvriendelijk totaalpakket, zodat jullie je favoriete (lokale) tv-programma’s én extra films en series kunnen bekijken, waar en wanneer jullie willen, op welk scherm dan ook. 
 • Transparantie: Je betaalt voor Play een vaste prijs van €10/maand, zonder contract. Je stapt dus op wanneer jij wil.
 • Focus op eigen klanten:  Rex-klanten worden vanaf 15/12 automatisch overgezet naar Play en genieten dan van alle extra’s die Play biedt. Bovendien betalen ze voortaan maar €10 i.p.v. €14,95.  Rio-klanten worden automatisch Play More, zonder meer te betalen. Ook zij kunnen vanaf 15/12 naar hartenlust gebruikmaken van Terugkijk TV, de nieuwe Yelo Play-app en meer.  PRIME- en Plus-klanten krijgen de keuze: hun huidige pakket behouden of overstappen naar Play of Play More. We nemen in de loop van deze week met iedereen persoonlijk contact op voor meer gedetailleerde info.
 • Klaar voor de toekomst: Met Play ben je klaar voor de toekomst. Het is de nieuwe manier van tv-kijken, helemaal afgestemd op je (toekomstige) behoeftes.

 

 

Specifieke vragen? Bekijk de meest gestelde vragen die we voor jullie hebben opgelijst. Je vindt ook meer informatie over Play op onze klantenservice.  

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /