logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Play: De meest gestelde vragen

-

Heb je nog vragen over Play?  Ontdek hier het antwoord op de meest gestelde vragen. 

Wat is het verschil tussen Play en digitale tv?

Digitale tv is de basis… live tv-kijken, met een Digibox of Digicorder, in optimale beeld- en geluidskwaliteit, waarmee je ook kan opnemen. 
Maar dankzij Play geniet je ook van Terugkijk TV, waardoor je de belangrijkste programma’s van de voorbije week kan bekijken zónder dat je ze hoeft op te nemen. Je kunt ook kiezen uit een ruim aanbod films en series op aanvraag en themazenders. 

We hebben de mogelijkheden van digitale tv versus Play samengevat in een overzichtstabel. Voor meer informatie kan je terecht bij onze klantenservice

 

Wat is het verschil met andere contentpakketten zoals Netflix of Stievie?

We bieden je één totaalpakket, maar hoe verhoudt zich dat nu tot de andere contentpakketten op de markt? Om je een duidelijk overzicht te geven, hebben we de verschillende elementen naast elkaar gelegd in één overzichtstabel

 

De Yelo Play-app, is die ook beschikbaar voor digitale tv- klanten?

De Yelo Play-app is beschikbaar voor alle klanten die digitale tv en internet van Telenet hebben, net als de huidige Yelo TV-app. 

De Yelo Play-app kreeg een eigentijdse look en de nieuwste snufjes zodat je vlot het uitgebreide aanbod kan ontdekken. Heb je bijvoorbeeld zin in een film met Brad Pitt, dan zoek je gewoon op zijn naam. Wij geven je een totaaloverzicht van alle films mét Brad: of het nu op de gewone tv-zenders is, opvraagbaar via de TV-theek of in het Play-aanbod. En swipe je de film gewoon vanuit je Yelo Play-app naar je tv. Makkelijk, toch? 

Met Play of Play More wordt de Yelo Play-app nóg leuker: Je kan ook de films, series en zenders bekijken, inbegrepen in Play of Play More. Je haalt dus nòg meer uit de Yelo Play-app. 

Opgelet, de Yelo Play-app is er momenteel nog niet voor Windows 8 en Windows Phone 8 (dat is gepland in de eerste helft van 2015) 

  • Yelo Play-app: voor iOS en Android 
  • Yelo TV-app: voor Windows 8 en Windows Phone 8 

 

 Ik heb Rex/Rio/PRIME of een Plus Pakket. Wat betekent dit voor mij?

  • Rex-klanten worden vanaf 15/12 automatisch overgezet naar Play en genieten dan van alle extra’s die Play biedt, bovenop ons aanbod films en series op aanvraag en de gekende themazenders. Bovendien betalen ze voortaan maar €10 ipv €14.99. 
  • Rio - klanten worden automatisch overgezet naar Play More, zonder meer te betalen. Ook zij kunnen vanaf 15/12 naar hartenlust gebruik maken van Terugkijk TV, terwijl ze blijven genieten van de themazenders en een topaanbod films en series.. 
  • PRIME en Plus- klanten, die hebben de keuze: hun huidig pakket behouden of overstappen naar Play of Play More.

 

We contacteren al deze klanten persoonlijk in de loop van deze week. 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /