logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Play Sports: beleef samen sport straffer dan ooit

-

Voortaan ervaar je de spannendste sportmomenten nog intenser. We hebben Sporting Telenet een straffe make-over gegeven en stellen je voor aan Play Sports, een totaal nieuwe sportbeleving. Zo zit je altijd op de eerste rij!

We zijn vol trots om je Play Sports voor te stellen, een volledig nieuwe beleving voor elke supporter. Van de fan die geen match van zijn favoriete club mist tot de liefhebber die graag met z’n vrienden eens een spannende veldrit meepikt.

Een uniek sportaanbod

  • Heel wat straffe sporten

Play Sports biedt het beste voetbal uit de Jupiler Pro League, Premier League, Bundesliga... maar ook Formule 1 en golf. En daar stopt het niet! Nieuw in ons aanbod zijn veldrijden, Belgisch bekervoetbal, volleybal, hockey, motorcross en Belgisch basketbal. Er is altijd wel iets om voor te supporteren.

  • Diepgang en analyse

Behalve live-verslag brengt Play Sports meer diepgang en details door specialisten en bekende gezichten in een nieuwe state-of-the-art studio met virtual reality. Zo beleef je sport alsof je tussen de spelers loopt.

  • Focus op sporthelden

Naast de wedstrijden volgt Play Sports onze straffe Belgen ook achter de schermen. In verrassende programma’s uit eigen huis leer je de topatleten van het moment én het aanstormende talent van morgen beter kennen.

  • Een app en site voor een extra dimensie

Met de Play Sports-app, beschikbaar vanaf 20 juli, kijk je live op je tablet of smartphone. Er komen heel wat nieuwigheden bovenop de live-wedstrijden naar je toe: opstellingen, statistieken, hoogtepunten, goal alert…

  • Terugkijk TV

Wedstrijd gemist? Geen probleem! Je kan alles van Play Sports via je tv, de app of website herstarten of bekijken wanneer het jou uitkomt, tot 7 dagen later.

Een straffe sportbeleving

Met Play Sports brengen we supporters en sporters dichter bij elkaar. Want wij geloven dat enthousiasme de beste prestaties naar boven haalt. Hoe doen we dat? Deze twee voorbeelden krijgen jullie nu al!

  • Kies je kant

Bij een belangrijke voetbalmatch geven we de zender aan de fans. Op één kanaal zal je de wedstrijd kunnen volgen met normale, neutrale commentaar. Maar op een tweede kanaal volg je de wedstrijd met commentaar van ploeg A terwijl je op een derde kanaal de supporters van ploeg B aan het werk hoort.

  • De Telenet Trophy

Tijdens een vijftal wedstrijden in het veldrijden nodig wij de fans uit om een dag voor hun helden zelf het veld in te duiken. Voor het plezier, om het parcours te verkennen, maar ook voor jouw favoriete veldrijder. Elke keer zijn er punten te verdienen. De supporters die op het einde het meest aantal punten bij elkaar trapten voor hun held, schenken hem de Telenet Trophy!

Straffe supporters maken straffe sporters! #samenstraffer

Al een abonnement op Sporting Telenet? Dan word je vanaf 20 juli automatisch en kosteloos overgezet naar Play Sports!

Lees meer over Play Sports op https://www2.telenet.be/nl/tv-en-entertainment/sporting/

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /