logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Telenet TV-theek wordt Telenet entertaint.

-

Alles rond onze films, zenders en series vind je voortaan bij Telenet entertaint!

We schotelen je elke dag enkele suggesties voor, aan jou om te kiezen of net niet? Voor ieder zijn goesting: Vlaams of internationaal, blockbuster of tranentrekker, dé hitserie of een marathon aan klassiekers. En, daarvoor rekenen we op jou!

We bespreken met je welke series je moet gezien hebben. Welke films je op het puntje van je stoel zullen jagen of net heerlijk achterover doen rollen van het lachen. Welke zenders ideaal voor de kids zijn als je in het weekend eens wil uitslapen. Van Salamander tot Game of Thrones, van The English Patient tot The Hobbit: An Unexptected Journey. Plus de internationale succesreeksen van HBO, onmiddellijk na de US release.

We laten filmkenners aan het woord en gaan op zoek naar jouw ideale tv-avond. En we houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in "Filmland".

En last but not least, trakteren we je geregeld met kleine en grote wedstrijden: van filmtickets of setbezoeken tot tickets voor avant-premières in binnen- én buitenland.

Telenet entertaint zal je een breder zicht geven op hoe je tv-avond bij Telenet er uit kan zien. Niet enkel de films die je opvraagt in de TV-theek, maar ook alles over de films, series en zenders bij Rex & Rio. Alles om met volle goesting te kunnen kijken
.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / / /