logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Triiing voor Android is er!

-

Triiing is de eerste stap van Telenet om mobiele VoIP-diensten aan te bieden. In mei startten we met de iOS-versie. De voorbije zomer hebben 400 klanten de Triiing-app voor Android intensief getest en verbeterd.

“De Triiing-app werkte zeer vlot via de WiFi thuis. Daarna ook in een cafeetje in Turkije geprobeerd. De kwaliteit oversteeg mijn verwachtingen.” Dirk (HTC One)

“Kleine, simpele app die doet wat ie moet doen. Moet zeker niet onderdoen voor een vaste lijn of een gsm-gesprek.” Jewel (Samsung Galaxy S4)

“Eerste 2 gesprekken net gevoerd. Kwaliteit 90% goed. Correspondent was iets stiller dan bij gewoon telefoongesprek. Verder geen problemen ondervonden” Christophe

“Voordeel van Triiing? Gratis bellen naar anderen in binnen- en buitenland. En je vaste lijn die in je broekzak zit als je WiFi hebt!” Maxime

“Vorige week uitstekend getelefoneerd vanuit Luxemburg!” Luc (Samsung Galaxy Ace)

 
Enkele reacties van de meer dan 400 personen testers van de Triiing-app voor Android.
De zomerperiode was perfect. Veel van onze testers namen de app mee op reis en belden daarmee gratis tegen de tarieven van hun vaste lijn naar het thuisfront. En dat tegen een goede kwaliteit, zo blijkt uit hun reacties.

Nu is het aan jou om alle voordelen van Triiing te ontdekken! Download gratis de app voor Android en bel supervoordelig naar alle Belgische nummers en vaste nummers in Europa.

Belangrijke tip
Triiing werkt op de Android-versie vanaf 2.3 (Gingerbread). Maar we merkten wel dat de nieuwere versies een betere geluidskwaliteit hadden. Als er voor je toestel een recentere Android-versie is, upgrade dan je toestel. Hoe je dit doet, vind je eenvoudig terug op de website van het merk van je toestel.

Goed om weten
Het maken en testen van de Triiing-app voor Android is iets complexer dan voor iOS. Er zijn immers heel wat meer Android-toestellen dan iOS-toestellen en ook minder standardisatie bij de Android-toestellen. In de app kun je na je gesprek feedback geven over de kwaliteit ervan. Doe dit zeker. Het is voor ons heel nuttige informatie waarmee we aan de slag gaan.

Meer weten over Triiing? 
Het antwoord op al je Triiing-vragen geven we op onze Klantenservice.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /