logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Vrolijke Kerst Flow

-

Heeft jouw kerstboom de X-mas factor en wil je d’r graag mee uitpakken op TV? 

Da’s leuk én eenvoudig. Neem een foto van je versierde kerstboom en post 'm op Instagram al dan niet met jouw bijgaande kerstwensen.

Vermeld zeker #zaligekerstboom en wij zorgen dat jouw boom op het kerstkanaal 991 verschijnt. Dus naast non-stop kerstmuziek, heb je nu ook een kerstboomdefilé!

Wacht niet langer en ho ho hol naar Instagram!

Goed om weten: 

  • Foto’s met personen kunnen we om privacyredenen niet op het kanaal tonen. Zorg dus dat het enkel je kerstboom is. Een huisdier kan wel.
  • Je kan je foto op Instagram posten tot en met 24 december 2018, 12u.
  • Jouw foto wordt in loop getoond op kanaal 991 tot 7 januari 2019.

 

Verwerking van persoonsgegevens

De persoonsgegevens die je ons in kader van de Vrolijke Kerstflow via sociale media meedeelt worden opgenomen in de bestanden van Telenet BVBA, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen, BTW BE0473.416.418, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (hierna “Telenet”), verantwoordelijke voor de verwerking. 

Telenet verwerkt deze gegevens enkel in kader van de Vrolijke Kerstflow, om jouw ingediende foto en kerstwens (onder vermelding van jouw naam op sociale media) te tonen in de vorm van een showreel op het TV-kerstkanaal van Telenet. Enkel foto’s met een kerstboom op, en dus zonder personen erbij, worden getoond. Deze actie is enkel voor Telenet-klanten.

Door deel te nemen aan de Vrolijke Kerstflow ga je akkoord met de hierin toegelichte verwerking van persoonsgegevens.

Je hebt steeds het recht Telenet te vragen om de persoonsgegevens die op jou betrekking hebben in te zien, ze te laten verbeteren, te laten wissen of over te dragen. Je kan deze rechten uitoefenen via Mijn Telenet (enkel voor Telenet-klanten) en de Telenet-winkelpunten. In het winkelpunt dien je eerst een bewijs van je identiteit over te maken, bij voorkeur aan de hand van een kopie van de voorzijde van je identiteitskaart.

Meer details over de verwerking van je persoonsgegevens (bijv. doorgifte van je persoonsgegevens, bewaring van je persoonsgegevens, …) lees je in het Telenet Privacybeleid op www.telenet.be/privacy .

Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Telenet, kan je je wenden tot Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel / +32 (0)2 274 48 00 / contact@apd-gba.be / https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

Lees meer over:

/