logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Waarom wetenschap en techniek wél cool zijn

-

Telenet gelooft sterk in nieuwe wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen. Zij zullen de uitdagingen van morgen beantwoorden. Daarom ondertekenden we het STEM-charter. Want talent en innovatie krijgen bij ons alle kansen!

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Maar dé kracht zit in de samenwerking tussen die verschillende disciplines. Om de STEM-opleidingen en –beroepen aantrekkelijker te maken, werd een overkoepelend partnerschap gelanceerd: het STEM-platform. Met een charter verenigt het iedereen die wil getuigen hoe boeiend, zinvol en maatschappelijk belangrijk de STEM-elementen zijn. 

Go wetenschap!

Zondag 22 november was het Dag van de Wetenschap. Bestaat er een betere dag om de wetenschappers, ingenieurs, techniekers en wiskundigen in de bloemetjes te zetten? Telenet ondertekende samen met tal van andere bedrijven, organisaties, overheden en onderwijsinstellingen het STEM-charter. Zo ging met een druk op de knop de promotiecampagne voor de sector van start. 

Telenet laat zijn STEM horen

Telenet staat mee aan de wieg van het charter. Dat is ook logisch: wij bij Telenet investeren graag in de ontwikkeling van beloftevolle talenten. Denk maar aan Coderdojo Belgium, waarmee we elk jaar duizenden Vlaamse jongeren de basisvaardigheden van informatica en programmeren leren. Of aan de Battle of Talents- en het Telenet Kickstart-programma dat jonge ondernemers stimuleert om nieuwe start-upprojecten op te zetten. 

STEM jobs, ook bij Telenet

We hebben bij Telenet voortdurend nood aan medewerkers met technische bagage en STEM-vaardigheden. Niet alleen operationele techniekers en ingenieurs, maar ook analytische geesten voor binnen onze sales- en marketingdepartementen. Technologische vaardigheden komen overal van pas. Hoe meer mensen kiezen voor een STEM-carrière, hoe beter voor ons en onze klanten. 

En jij?

Van welke wetenschappelijke of technische ontwikkeling gaat jouw hart sneller kloppen? Laat ook jouw STEM horen! 

Rio collection: 

Lees meer over:

/