logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wat beweegt er thuis als jij er niet bent?

-

De nieuwste bewegingssensoren en -schakelaars houden je op de hoogte. Hoe vaak zou je thuis iets willen checken als je er niet bent? Staat het strijkijzer wel uit? Is de kust veilig als je op vakantie bent? Gerust de deur uit, het kan.

Je komt je woonkamer binnen en het licht gaat aan. Je gaat buiten en ’t gaat weer uit. Met de nieuwste bewegingssensoren, hoef je niet meer zelf op het knopje te drukken. Je kan er elektrische apparaten in huis mee in- en uitschakelen: een lamp bijvoorbeeld, of je stereo-installatie. Enige voorwaarde: je verbindt het apparaat via een aangepaste schakelaar met het elektriciteitsnetwerk.

Op zich niet zó spectaculair, behalve wanneer je weet dat je via een geïnstalleerde bewegingssensor ook signalen kan doorgeven. Met je FibernetWifree en King & Kong beheer je dus zonder problemen ook apparaten vanop afstand. Hiermee kan je perfect checken of je strijkijzer nog aanstaat. En blaast dit effectief nog stoom terwijl jij al lang de deur uit bent, dan schakel je dat met één druk op de knop uit. Hopla, brandje vermeden!

Da’s trouwens lang niet de enige toepassing. Stel, je bent op vakantie in het buitenland. Via de app in je gsm ontdek je dat iemand voorbij de bewegingssensor in je woonkamer is gelopen. Dan tik je toch gewoon al je lichten, je muziekinstallatie en je tv aan. Wedden dat de inbrekers meteen rechtsomkeer maken?

En er is meer, want een bewegingssensor is ook interessant wanneer die net géén beweging detecteert. Bijvoorbeeld bij hulpbehoevende ouderen die alleen wonen. Plaats een ‘slimme bewegingssensor’ op een tactische plaats in het huis van je oma, aan de deur van haar slaapkamer bijvoorbeeld, en  je krijgt een melding op je gsm wanneer daar na tien uur ’s morgens nog geen beweging is geweest. Even bellen of langsgaan, en je bent gerust! 

Je huis onder controle vanap afstand, wanneer had dit voor jou in het verleden van pas gekomen? 

 

 

 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /