logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Whop en Whoppa?

-

"Inge, waarmee kom je nu af? 't Zal waarschijnlijk niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer zijn dat ik die vraag krijg. Maar ik vind het absoluut niet erg, integendeel."

Toen we vorig jaar King en Kong lanceerden wisten we dat we een goed aanbod hadden, maar toch, het blijft altijd spannend afwachten wat jullie, van een verandering vinden. Ondertussen zijn jullie met veel King & Kong'ers. Voor ons een duidelijk signaal: zo'n vereenvoudiging, smaakt naar meer!

En voila, vandaag is er Whop en Whoppa

Waarom?

Eerst en vooral omdat we weten dat onze Shakes, Packs en bundels bij jullie geliefd zijn. Maar eerlijk gezegd, 't was een wirwar van mogelijkheden geworden. En veel is niet altijd makkelijk, niet voor jullie en niet voor ons. Daarom gaan we terug naar de basics: 2 eenvoudige en transparante formules. Zo simpel kan het zijn. 

Ten tweede omdat we jullie continu de best mogelijke beleving en fun willen bieden, dit zowel binnen als buiten. De wereld staat niet stil. Maar geen probleem, want steeds mee zijn met de laatste nieuwe digitale trends, het kan. Neem nu Whoppa: da's 2x zo'n snel internet, tv-kijken op elk scherm met Yelo TV en met je smartphone bellen aan de prijs van de vaste lijn met de Triing-app. 

Stel je hebt een Fibernet Shake en je stapt over naar Whoppa dan surf je aan dubbele downloadsnelheid. Aan het maximum downloadvolume verandert er niets. Je kunt steeds vergelijken op onze Klantenservice productvergelijking.  Ook de uploadsnelheid blijft zoals voorheen: 4 Mbps. Fibernet XL-klanten hebben de keuze: ofwel behouden ze hun down- (150 Mbps) en uploadsnelheden (5 Mbps), ofwel kiezen ze voor Whoppa en besparen ze.

Ten derde, op jullie vraag is het kabelabonnement vanaf nu inbegrepen in de prijs. Hoe Whoppa is dat!

Ik hoor heel graag wat jullie van onze Whop en Whoppa vinden.

Wil je meer weten? Surf naar onze telenet.be en vind er alles terug over Whop en Whoppa.

Rio collection: 

Lees meer over:

/