logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wie beantwoordt jouw online vraag?

-

Maar liefst 363 dagen per jaar kan je het Social Care Team een vraag stellen via Facebook of Twitter. Niet met Kerstmis en Nieuwjaar, maar voor de rest dus altijd, zelfs in het weekend!

Heb je een vraag voor het Social Care Team? Stel ze gerust. Op weekdagen krijg je een antwoord tussen 8 en 22 uur, in het weekend en feestdagen tussen 9.30 tot 18 uur.

 

Hoewel het door vakanties of shiften niet altijd zal lukken, streven we ernaar dat je zo veel mogelijk contact hebt met dezelfde persoon. Die sluit trouwens elke tweet of Facebookreactie af met zijn of haar naam zodat jij steeds weet met wie je aan het praten bent. Klaar om ze te leren kennen?

Maarten is een eeuwige dromer. Als hij niet droomt, bel je best de hulpdiensten. Verder kan hij kei goed bijkomen en ook weer kei goed terug afvallen. Dat is dan ook zijn grootste bezigheid. En hij is een topchauffeur, al zegt hij het zelf.

Als Charlotte niet op het werk is, kom je haar meestal tegen op één of ander frisbee tornooi. Haar passie voor outdoor sporten en gezonde voeding gaan hand in hand samen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is haar levensleuze.

Sander is in zijn vrije tijd bezig met zijn motor, sport of motorsport. Het leren van GoPro footage monteren is work in progress.

Als ook Tim niet de ene na de andere serie verslindt, verslaat hij zijn tegenstander op het badmintonveld. 

Thaïs zette nog maar net haar eerste stapjes in de gaming-wereld, maar gaat nu al nergens meer naartoe zonder haar Playstation. Buiten haar liefde voor technologie heeft ze een passie voor de natuur, in het bijzonder voor dieren. 

Als Michelle niet op het werk is, kan je haar wel in de fitness vinden. Of thuis, waar ze dan weer eet tot ze zichzelf haat. Ze is ook veel grappiger in 't echt.

Ook Stijn laat zijn Playstation nooit langer dan 8 uur alleen. Hij leest graag, eet series zoals een ander boterhammen en zou ook zijn twee lieve dochters met huid en haar kunnen oppeuzelen. 

Kristof kan je vinden in Azeroth, Golarion of Nirn. Als het daar niet is, is Antwerpen ook goed.

Yannick doet niet liever dan support geven aan anderen, zowel tijdens de werkuren als tijdens zijn vrije tijd in ‘bottom lane’. 

Voor haar job spendeert Suzy dagelijks vele uren op sociale media, maar ook thuis kan ze haar smartphone moeilijk wegleggen. Sommige noemen het een verslaving, zij omschrijft het liever als geboeid en op de hoogte zijn. ;-)

Lindsy komt uit de Kèèèmpen en is dol op haar huisje, tuintje, beestje en zoontje. 

Als Sarah niet aan het werk is, leert ze haar eigen schoenen maken of vind je haar met een goed boek.

Sacha houdt van muziek maken en ook van de betere practical joke. Wil je ‘m van het podium af krijgen, nodig hem dan uit voor een paar uurtjes gamen of ‘binge-serieskijken’. 

Dat laatste zou hij kunnen doen met Vincent, ook al zo’n notoire ‘seriële kijker’. Trouwens, ook een fervent gamer, dus die twee hebben mekaar echt gevonden! 

Hera, ten slotte,is een geboren fashionista, vrolijk en altijd op zoek naar nieuwe weetjes. 

En ik, Geoffrey, geniet van mijn vrouw en dochter thuis, van technologie, muziek en -zoals al mijn collega's- van webcare.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /