logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Yelo TV: getest en gekeurd

-

“Iets nieuws is pas geslaagd als de gebruiker het goed vindt.” Voor ons de aanleiding om, 50 Telenet digitale TV kijkers uit te nodigen. Zij testten en keurden de nieuwe Yelo tv app in het Telenet Proeflab.

Op 21 februari, stelden we het nieuwe Yelo TV voor aan de pers. Na de tonnen werk die er binnenshuis  werden verzet, konden we eindelijk het verhaal aan onze klanten vertellen.

“Met Yelo TV, kan je op elk scherm tv kijken, zowel live als naar je op genomen programma’s. Nu kan iedereen kijken naar wat hij wil. Gedaan met de ruzie om de afstandsbediening!” 

Niet alleen een technisch huzarenstukje, maar vooral ook een mooi vooruitzicht.  Maar gaan we nu echt anders tv kijken en loopt het wel altijd goed met Yelo TV?  Deze en nog van die vragen, stelden we aan mensen die Yelo TV elke dag zullen gaan gebruiken: een groep échte Telenet digitale tv kijkers!

Wie zijn dat dan en hoe werden deze mensen uitgekozen?  Niet zo moeilijk voor ons. Iedereen die ooit aangegeven had de ontwikkelingen rond Yelo TV te willen volgen kreeg een uitnodiging om de nieuwe app als eerste mee te testen gedurende een tweetal weken. De 50 gegadigden die het snelst reageerden werden officiële Yelo TV testers.  Zij kwamen naar Telenet met hun smartphone of tablet en gingen terug naar huis met de fonkelnieuwe app.  Ze kregen meteen ook  toegang tot  het Telenet Proeflab.  Een Facebook-groep waarin ze ervaringen konden delen en suggesties lanceren om het product te verbeteren. Voor ons hét instrument om te weten: hoe onze ontwikkelingen onthaald worden en hoe we ze zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen en ideeën van onze klanten. 

Benieuwd hoe onze testers Yelo TV binnenste buiten keerden?

Op Snap! publiceren we regelmatig een verhaal uit het Telenet Proeflab, lees mee en ontdek wat de nieuwe tv ervaring ook voor jou kan betekenen.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /