logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Yelo TV op je tablet, pc, smartphone… en voor de zomer ook op je tv-toestel!

-

Vanaf vandaag 3 april krijgen 5000 fervente Yelo TV-gebruikers voor het eerst het nieuwe interactieve Yelo TV menu te zien op hun tv-toestel.

Precies en maand geleden lanceerden we Yelo TV, waarmee je voortaan je favoriete tv-programma, live of opgenomen, kunt bekijken op elk scherm. We zijn fier te melden dat intussen al 390.000 mensen actief Yelo TV gebruiken. Dat wil zeggen dat jullie dus massaal tv-kijken op jullie tablet, pc of smartphone. Daarbij is vooral de tablet erg populair als tweede scherm in huis.

Maar het is nog niet gedaan. De Yelo TV app wordt continu verbeterd op basis van jullie feedback. Meer nog, vandaag 3 april krijgen 5000 fervente Yelo TV-gebruikers voor het eerst het nieuwe interactieve  Yelo TV menu te zien op hun tv-toestel.

Wanneer ben jij aan de beurt?
Vanaf 18 april kunnen klanten in 41 Vlaamse gemeentes het nieuwe Yelo TV menu op hun televisietoestel downloaden, en voor de zomer zal Yelo TV op tv in heel Vlaanderen beschikbaar zijn. Om te genieten van Yelo TV op tv moet je over een recente  HD Digicorder beschikken. Heb je een oudere HD Digicorder, dan kun je die omruilen. Voor ons is dit weer een belangrijke stap op het vlak van tv-innovatie, maar jij hebt de vrije keuze Yelo TV te activeren op je tv.

Ik hou je op de hoogte van de allereerste reacties, ik ben alvast zelf heel erg benieuwd.

Meer over het nieuwe interactieve Yelo TV menu op je tv-toestel lees je op Klantenservice.

Rio collection: 

Lees meer over:

/ /