logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

Vandaag kondigen we de lancering van een nieuw televisieproduct aan, namelijk ‘TV met een kaartje’. Door gebruik te maken van de CI+-technologie die in de meest recente televisietoestellen standaard aanwezig is, kan je het basistelevisieaanbod uitbreiden tot 75 zenders in digitale beeld- en geluidskwaliteit, en dit zonder decoder of extra kabels. Ook zappen gebeurt simpelweg met de afstandsbediening van het televisietoestel.

Hoe werkt het concreet?
CI+ staat voor ‘Common Interface Plus’ en is een technologie om digitale tv te kijken zonder een decoder. Je hoeft alleen maar de CI+ module met smartcard van Telenet in de daarvoor voorziene opening aan de zijkant of achterkant van je televisietoestel te plaatsen. Met ‘TV met een kaartje’ geniet je van hetzelfde uitgebreide zenderpakket als digitale kijkers, bestaande uit 75 zenders waarvan een groot aantal in HD. Het is ook mogelijk om extra zenderpakketten als PRIME of Sporting Telenet te bestellen. Daarnaast is er een elektronische programmagids beschikbaar die 2 dagen vooruit kijkt.

Het verschil met de digicorder
Klanten die gebruik maken van ‘TV met een kaartje’ kunnen geen programma’s pauzeren of opnemen via de CI+module. En gezien de CI+module niet interactief is, kan je ook geen programma’s en films uit de TV-theek opvragen. Daarvoor blijft de digicorder het ideale toestel.
Met ‘TV met een kaartje’ komen we tegemoet aan kabeltelevisieklanten voor wie de vele functionaliteiten van digitale tv een drempel zijn. Of voor wie een extra televisietoestel heeft, bijvoorbeeld in de slaapkamer, en daar graag op een voordelige manier meer zenders op wil bekijken.

Wil je ook graag ‘TV met een kaartje’?
Dan heb je het volgende nodig:

*  Een CI+ gecertificeerd tv-toestel. Vanaf 24 juni kan je op www.telenet.be/ciplusmodule eenvoudig nagaan of je televisie hierbij behoort.
*  Een kabelabonnement van Telenet.
*  Een CI+ module met smartcard. Deze kan je vanaf 24 juni bestellen in de Telenet-verkooppunten en kost eenmalig €69.

 

Lees meer over:

/ /