logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

Het filmfestival van Toronto draait natuurlijk in de eerste plaats om films, maar de aanwezigheid van wereldberoemde acteurs, actrices en regisseurs is minstens even belangrijk.

Looper was dan wel de openingsfilm van de avond – en wat voor één – de meeste aandacht ging naar de komst van een Amerikaanse actrice, Twilight-ster Kristen Stewart. Voor Stewart is Toronto haar eerste officiële rode loper (voor de film ‘On the Road’) na het beruchte schandaal. Nu voelt ‘KStew’ zich sowieso al niet echt thuis op een rode loper, maar het was toch een beetje bang afwachten hoe haar vele fans op haar bedrog zouden reageren.

Al vanaf haar aankomst op de luchthaven van Toronto werd Stewart achternagezeten door de paparazzi. In de Amerikaanse en Canadese pers houden ze ervan om alles te analyseren. Zo werd ieder deel van haar garderobe onder de loep genomen. En wat bleek? Stewart had blijkbaar een t-shirt aangetrokken van haar (ex-)vriendje Robert.

Enkele uren later verscheen ze dan onder grote persbelangstelling en honderden trouwe fans in een prachtige ‘floral dress’ van Zuhair Murad op de rode loper. Veel fans steunden Stewart openlijk met spandoeken, grote borden en natuurlijk met talloze verbale aanmoedigingen.

Ondertussen in Los Angeles, stalen haar Twilight vriendjes, inclusief Robert Pattinson, de show op de MTV Movie Awards…

Lees meer over:

/ / /