logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

Bij Telenet stellen we vier elementen cruciaal. Ten eerste moeten onze producten eenvoudig en transparant zijn voor de klant.  Daarnaast willen we dat onze klanten zorgeloos genieten van hun Telenet-product, nu en in de toekomst. En tot slot focussen we ook op onze trouwe klanten. In lijn met deze filosofie, lanceren  we vandaag Whop en Whoppa. Net zoals bij KING en KONG, kies je vanaf nu tussen twee eenvoudige en transparante formules voor al je Telenet-diensten. Whop en Whoppa vervangen de huidige shakes voor digitale tv, internet en telefonie.

Wat is Whop en wat is Whoppa?
Whop biedt een basisformule waarmee je kan bellen, tv kijken en surfen aan 60 Mbps downloadsnelheid en met 100 GB internetvolume.Met Whoppa haal je het maximale uit je digitale ervaring, met:

- 120 Mbps downloadsnelheid, 4 Mbps uploadsnelheid en vrij downloaden
- Wi-Free: draadloos surfen op meer dan 800.000 homespots en 1.200 hotspots
- Yelo TV: tv-kijken via de app voor smartphone of tablet en met de HD Digicorder
- Triiing-app: bellen via WiFi aan het tarief van de vaste lijn

Op prijsvlak is transparantie de regel. Voortaan is het kabelabonnement steeds inbegrepen in de prijs. Bovendien krijg je vanaf nu de keuze om de HD Digicorder te huren (maandelijks €8,20) of de decoder te kopen (€249 voor de HD Digicorder, €99 voor de HD Digibox).


Wat betekent dit voor mij?
Heb je een Basic Shake- met EuroDOCSIS 3.0 modem? Dan word je automatisch overgeschakeld naar Whop. Heb je een Fibernet Shake? Dan word je automatisch overgeschakeld naar Whoppa. Dit gebeurt in fases, vanaf 26 juni tot midden oktober. Daarnaast wordt je downloadsnelheid verdubbeld, van respectievelijk 30 naar 60 Mbps en van 60 naar 120 Mbps.


Whop en Whoppa in de toekomst nog “straffer, rapper, dikker, doller”.

Telenet zal Whop en Whoppa-klanten steeds voorzien van de beste productverbeteringen en specificaties. Bij Whoppa zullen er in 2014 bijvoorbeeld meer Yelo TV-mogelijkheden zijn, zal je op termijn nog sneller surfen op het internet en Triiing op meer dan twee toestellen kunnen gebruiken.

Klik hier voor alle informatie.

Lees meer over:

/ /