logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

Vanaf vandaag is Yelo TV beschikbaar op Windows 8 tablet en pc. Maar er is nog meer nieuws, de Yelo TV apps en de website yelotv.be zijn er nu ook in het Frans!

Yelo TV, dat is tv op elk scherm in huis
Yelo TV is de nieuwe tv-ervaring waarbij je jouw favoriete programma's, live of opgenomen, op elk scherm kan bekijken. Yelo TV biedt met het intuïtieve Yelo TV menu dezelfde kijkervaring op tv, computer, tablets en smartphones. Je kan dan zowel live als naar opnames kijken op elk scherm in huis. Opnames plannen en wissen kan heel gemakkelijk thuis en van op afstand. Bovendien kan je met Yelo TV muziek, foto's en filmpjes van op computer, smartphone of tablet bekijken op je televisietoestel.

Nu ook voor Windows 8
De Yelo TV app, waarmee je tv kijkt op je smartphone of tablet, was reeds beschikbaar voor iOS en Android. Vanaf vandaag kunnen ook de Windows 8-gebruikers genieten van Yelo TV op hun tablet of PC. De app is nu beschikbaar in de Windows Store.

Yelo TV in het Frans
De iOS, Android en Windows 8 apps en de website (yelotv.be) zijn er nu ook in het Frans. Bij Windows 8 pas je de taal aan in de app. Bij de andere besturingssysyemen bepaalt de systeemtaal van je tablet, computer of smartphone welke taal je hebt. Zet de systeemtaal van je tablet of computer op Frans, dan heb je automatisch de taal die je wenst. Je hoeft dus geen aparte app te downloaden.

Nog meer goed nieuws
Yelo TV is nu ook beschikbaar voor HTC 1, Samsung Galaxy s4 en Sony Xperia Z. En we hebben nog een aantal functionaliteiten verbeterd, zoals een duidelijker symbool voor het wissen van geplande opnames in de Android-versie. Als je de app opstart, dan krijg je automatisch een berichtje dat er een upgrade nodig is.

De Yelo TV app op Windows 8 voor tablet en computer kun je nu downloaden in de Windows Store.

Visitez Yelotv.be ou téléchargez l’app dans iTunes StoreGoogle Play ou dans le Windows Store.

Heb je nog vragen? Dan kan je onze Yelo TV FAQ op Klantenservice raadplegen. Et pour les francophones : visitez les Yelo TV FAQ dans la partie Service Client.

Lees meer over:

/ /