logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category
-

Bij Telenet bepaal je zelf je parcours! Da's de interne dynamiek van Telenet! Want op de steeds veranderende technologie en diensten willen we zo flexibel mogelijk kunnen reageren. Zélf initiatief nemen om zo bij te dragen aan het innovatieve karakter: dat maakt werken bij Telenet zo boeiend!

Telenet geeft ook Young professionals graag de kans om te starten. In een boeiende job én in een uniek opleidingsprogramma: het Telenet Young Grad Program! Dit programma focust zich op de Telenet kerncompetenties en bereidt je maximaal voor op een loopbaan bij Telenet.

Meer weten? Nadat we het voorbije najaar en winter heel wat hogescholen en universiteiten bezochten, is het nu onze beurt om enthousiaste eindejaarsstudenten en Young professionals bij ons uit te nodigen op onze hoofdzetel in Mechelen.

Ben je een laatstejaarsstudent of een young professional met maximum 2 jaar werkervaring? Ben je klaar voor een namiddag vol verrassingen? Stuur je CV dan naar recruitment.event@staff.telenet.be! We verwelkomen je graag op donderdagnamiddag 21 maart zodat je jouw toekomst bij Telenet kan verkennen!

Lees meer over:

/ /