logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Triiing! Mijn vaste lijn wordt hipper dan ooit.

-

Een vaste lijn? Je bedoelt die telefoon die in onze gang op een tafeltje staat. Pfff, waar heb je dat voor nodig? Geef mij maar mijn smartphone. Tot nu dus. Als mama en papa ooit onze vaste lijn wegdoen, ga ik gillen. Waarom...

Sinds vandaag test Telenet een nieuwe app uit: Triiing! En die heb ik geïnstalleerd. Want met deze gratis app bel ik met mijn smartphone, via wifi, tegen de tarieven van de vaste lijn van mijn ouders. Anders gezegd: ik bel nu lekker mobiel op hun kosten. ;-).

Nu vinden ze dat niet erg, integendeel zelfs! Er wordt bij ons veel gratis met de vaste lijn gebeld, zowel naar gsm nrs als naar vaste lijnen. Niet moeilijk te onthouden voor mij. In de week is dit na 16u want dan hangt ons ma vaak aan de lijn. In ‘t weekend en op feestdagen, kan dit eender wanneer, dan is onze pa thuis en die belt continu. ;-) Voila, zo doe ik het nu dus ook met Triiing, als ik op die momenten naar Belgische nummers bel kost het me geen cent.

Volgende week ga ik trouwens met vriendinnen naar Berlijn. Ik heb het al gecheckt: mijn hotel heeft gratis wifi. Zo kan ik zonder kosten 's avonds onze restaurants reserveren en triiing’en naar mijn lief. Hij zal content zijn. En mijn zakgeld ook.

Wil je ook Triiing’en zoals ik?

Dat kan. Bij Telenet starten ze een pilootfase. Dat wil zeggen dat de app nog in zijn kinderschoenen staat en je kan testen als je hen jouw klanteninbreng bezorgt.

wat je nodig hebt:

  • een vaste lijn van Telenet (Freephone Europe en optie Freephone Mobile geactiveerd),
  • wifi: Telenet, niet-Telenet, binnen- en buitenland
  • een iOS toestel met iOS 5
  • en de app natuurlijk.

Je kunt de app nu gratis downloaden in de App Store

Meer info staat op telenet.be/triiing.

Ze hebben ook al een veelgestelde vragen overzicht

Triiing proefkonijnen voor Android?

Triiing is er straks ook voor Android. Meer nog, via Telenet kan je Triiing voor Android in avant-première uitproberen.
Het enige wat ze in ruil vragen, zijn je Android ervaringen. Jouw feedback gebruiken ze dan om hun nieuwe telefoonservice te verbeteren. 
Niet twijfelen, zou ik zegen. Stel je kandidaat. Een selectie van de meest voorkomende Android-toestellen is beschikbaar. 

Heb je nog een andere besturingssysteem?

Dan wordt het nog even wachten. Triiing voor andere besturingssystemen (Windows Phone, ...) volgt later, ze kunnen alleen nog niet zeggen wanneer.

Rio collection: 
Wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement

Je kunt jezelf als Android-tester opgeven tot 31 mei.

Op 1 juni maken we via mail bekend wie er mee gaat in het Telenet Proeflab, en wie er helaas niet kan deelnemen.

De deelnemers krijgen dan ook toegang tot de Facebook groep “Telenet Proeflab” waar de ervaringen met de Triiing Android kunnen getest worden.

Lees meer over:

/ /