logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Wat met Yelo TV in het buitenland?

-

Yelo TV komt ook van pas over de grens! Tv kijken via Yelo kunnen we je, omwille van rechten, niet aanbieden in 't buitenland. Maar wat je niet wil missen neem je gewoon op, waar je ook bent.

Zodra de zon schijnt en de wind goed staat, zit ik op een zeil- of motorboot. Deze zomer vind je mij en mijn gezin dus tussen de golven. De bestemming wordt waarschijnlijk Kroatië. En dat ik mijn iPad meeneem, staat als een paal boven water. Revenge wordt namelijk uitgezonden op PRIME en ik heb al wat serie gemist, dus deze wil ik zien. Waarom ik dit niet gewoon vòòr mijn vertrek programmeer? Omdat de TV-gids twee weken vooruit kijkt en ik er minstens vier tussenuit wil knijpen…dus ik programmeer 't van ginder uit via Yelo TV.

Het zou natuurlijk nòg mooier zijn als ik ook vanop reis kon kijken. ’s Avonds op het dek van mijn boot of op een terrasje in een mediterrane haven met een mojito erbij, maar dat kan helaas niet. Dit komt doordat de rechten voor tv kijken via Yelo TV geografisch bepaald zijn. De Telenet regio gaat jammer genoeg niet tot in Kroatië. ;-)

In eigen land kijk ik uiteraard wel via Yelo TV, dus als ik het verlengde weekend van de 18de mei naar mijn thuishaven Oostende trek, dan kijk ik ’s avonds gewoon live tv. En ruil ik de mojito’s om voor een Rodenbach met verse garnaaltjes. 't Zeetje van bij ons, da's ook perfect! 

Waar neem jij Yelo TV wel eens mee naartoe? 

Meer weten over Yelo tv? 

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/