logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

De Grote Netwerf in jouw straat

-

Met De Grote Netwerf maken we het strafste internet van Vlaanderen nog straffer. Zo hoort Vlaanderen over 5 jaar bij de digitale toppers van Europa. Dit zijn onze plannen in jouw straat!

Een sterk netwerk om jou vooruit te helpen

Telenet stoomt je internet klaar voor de toekomst. Want nog eventjes en je houdt je hele huishouden digitaal draaiende: van de wasmachine tot de thermostaat. Maar ook je vrije tijd, je werk en het onderwijs vragen een steeds bredere internetsnelweg. Hoog tijd dus om de komende 5 jaar een paar extra rijstroken aan te leggen!

Vlaanderen aan de top

Zo’n superperformant netwerk is ook goed voor de Vlaamse economie. Het trekt buitenlandse bedrijven aan en maakt het mogelijk om in Vlaanderen nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen.

Wat gaan we doen?

In ’t kort, we gaan de bandbreedte nog verbreden en alle elementen verbeteren die het digitale signaal doorsturen of versterken: de “nodes” in je wijk, de “versterkers” in je straat en de “taps” voor je deur. Zo raakt de snelheid van ons glasvezelnetwerk tot in je huiskamer.

Wat betekent De Grote Netwerf voor jou?

De Grote Netwerf draait op volle toeren! Nu in de regio’s met het meeste dataverkeer, maar binnenkort ook in jouw straat én in jouw buurt. Want ook buitenshuis gaan we voor nóg straffer internet! We laten je tijdig iets weten via een kaartje, email, sms en via de Telenet Support App. We doen er alles aan om de hinder voor jou te beperken. Zo worden bijvoorbeeld wegen of voetpaden niet opgebroken en hoeven onze techniekers niet bij jou binnen te werken. Alle te vervangen onderdelen bevinden zich langs de weg, op palen of aan gevels.