logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

In Gent is ’t lijk vree wijs surfen!

-

Vanaf nu log je in Gent automatisch in op het Telenet-netwerk: TelenetWiFree.  Zo surf je makkelijk met maar 1 x inloggen. Ik heb een date in Gent gepland met vriendinnen, dus dat ga ik even testen komende week! 

Op mijn agenda; mijn oude favorietjes én nieuwe plekjes die ik leerde kennen dankzij onze oproep op Facebook.

8.49: Ik begin de dag met een eitje en een pistolet in De Superette van culinaire halfgod Kobe Desramaults. Bij een hemelse chocolademelk check ik wat er de voorbije nacht in de wereld is gebeurd.

10.34: Voor ik de stad intrek, wil ik ze vanuit de lucht overschouwen. Op het hoogste punt van het Belfort neem ik een #belfie. En hop, drie seconden later heb ik een nieuwe profile pic op Facebook.

Aan de voet van het belfort waar de Gulden Draak op prijkt (beschermer van de stad) met een Gulden Draak in de hand. – Geert B.

11.48: Shoppen in de Veldstraat. Ik twijfel over een paar sneakers, dus snel een fotootje in de groep gegooid. En de reacties waren unaniem: ‘kopen kopen kopen’!

Voor mij de gezelligste plek is de veldstraat omdat ik er uren kan vertoeven !! – Ingrid D.W.

14.00: Dorst gekregen. Ik stop even bij Starbucks voor een latte. Een halfuurtje slurpen later (ik had een large besteld), heb ik meegespeeld met een online wedstrijd waarbij ik filmtickets kon winnen -fingers crossed- en had ik al mijn nieuwe e-mails gechekt.

16.00: Vieruurtje bij –het is nu eenmaal een vaste waarde- Julie’s House! En om het aangename aan het nuttige te koppelen, maak ik meteen de bankoverschrijvingen die daar al weken vanuit mijn handtas om smeekten.

Zeker weten, Julie's House!!! - Mieke G

18.00: Apero-tijd! Ik bestel een glaasje rood bij Pink Flamingo’s  en wacht tot mijn oud-vriendinnen van de unief er zijn. Aan mijn Tinder te zien ben ik niet de enige die er ‘alleen’ is...

19.30: Diner met de ladies en daarna richting Overpoort herinneringen ophalen. Even geswarmd waar we zitten, en met meer zielen kwam er meer vreugd!

23.37: Laatste trein naar huis. Ik had niet meer de tijd om langs het loket te passeren. Dan maar een ticketje besteld via sms. Is trouwens veel makkelijker, dus dat doe ik in het vervolg altijd zo!

Conclusie: In Gent kan je zorgeloos surfen zonder de figuurlijke golfbreker van je altijd opnieuw te moeten aanmelden. Lees alles over onze Grote Netwerf en ga zelf ook eens een dagje Gent’en! 

Hoe onafgebroken surfen ?

  1. Zoek naar “TelenetWiFree” bij het overzicht van de beschikbare draadloze netwerken.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klaar! Je bent, én blijft, verbonden. Vanaf nu kan je overal surfen waar er Telenet Wi-Free is. Je toestel zal het netwerk zelf vinden en een verbinding maken. Dus geen gedoe meer met zoeken naar TelenetHotspot of TelenetHomespot. Die netwerken mag je, wat ons betreft, gewoon vergeten.