logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Onderweg surfen is echt van game veranderd!


Bij Telenet passen we sinds kort een gloednieuwe technologie toe. Die zorgt dat je smartphone automatisch op Telenet-netwerken inlogt, zodat jij het niet altijd opnieuw hoeft te doen. En dat heb ik in ’t weekend eens getest.

8.30 uur – Spitsuur bij onze vertrouwde bakker in Mechelen. Maar gelukkig heeft die een Telenet-homespot en kan ik op deredactie.be het ochtendnieuws checken.

10.30 uur - Voetbalmatch van mijn zoontje. Ik ben délégué van zijn ploeg en moet de ploegsamenstelling elektronisch doorgeven, maar omdat het druk is aan de centrale computer, doe ik dat snel met mijn smartphone via de hotspot in de cafetaria.

13.00 uur – Na de match laad ik het wedstrijdverslag meteen op naar de website van de club. Onze jongens hebben weeral gewonnen. En trotse vader dat ik ben, laat ik via Facebook natuurlijk meteen weten aan al mijn vrienden.

14.00 uur – Beloofd aan mijn vrouw om te gaan shoppen. Maar het is tegelijk ook een belangrijke veldrit... Grrrr! Dan maar naar Wijnegem Shopping Center, want dat is één grote Wi-Free zone. Ik ga op een rustig plekje zitten en kan de koers fantastisch volgen via YeloTV.

20.00 uur - Snel naar het stadion. De Ghelamco Arena is voorzien van Telenet Wi-Free. En da's goed nieuws, want de voetballiefhebber in mij wil ook de andere matchen niet missen. Via de gratis WiFi kan ik gemakkelijk de tussenstanden van andere matchen volgen en zelfs live bekijken via Sporting Telenet op YeloTV.

Alles ging vanzelf!
Mijn smartphone zocht vanzelf naar het snelste gratis Telenet-netwerk in mijn buurt. Ik heb dus geen enkele keer actief een nieuwe Telenet-hotspot of homespot moeten zoeken , hoe vaak ik mij die dag ook verplaatst had. Hier vind je meer informatie over hoe je je kan aanmelden. 

Wil je de evolutie van deze technologie volgen, hou dan al onze artikels over De Grote Netwerf in de gaten.