logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Onderweg surfen was nog nooit zo eenvoudig

-

Ons Wi-Free netwerk wordt straffer én slimmer. En dat is dubbel goed nieuws voor jou: aanmelden op de Telenet home- en hotspots doe je nu 1 keer en daarna nooit meer. Plus, Mechelen wordt de eerste Wi-Free stad van Vlaanderen.

De Grote Netwerf Onderweg

Met “De Grote Netwerf” maken we de komende 5 jaar ons netwerk nog straffer. En daar hoort Wi-Free ook bij.

Met Telenet Wi-Free kan je onderweg al op meer dan 1 miljoen plaatsten surfen. Zo tellen wij bijvoorbeeld elk jaar 70% meer surfers op onze 2.000 hotspots , dat is Telenet Wi-Free op publieke plaatsen. Het valt duidelijk bij jullie in de smaak en daarom maken we dat netwerk nu nog slimmer en straffer.

#1 Eén groot netwerk 

Jullie vinden het niet leuk om telkens bij elke hotspot en homespot opnieuw in te loggen. Dat leerden we uit jullie feedback. Daarom maken we één grote Wi-Free zone, waar alle hotspots en homespots (Wi-Free bij jullie thuis) samengevoegd worden. Je hoeft nooit meer te checken of er wel Telenet-wifi aanwezig is. Je mobiele toestel maakt automatisch verbinding met het sterkste Telenet-netwerk.

 

 

Wat moet je doen?

Pas je instelling aan op Mijn Telenet. Daarna meld je je één keer aan op het Telenet Wi-Free netwerk en je bent vertrokken. Meer uitleg lees je hier. Vanaf 6 oktober beginnen we met het uitrollen van de aanpassingen aan de homespots, de activering van alle hotspots in België wordt reeds op 6 oktober uitgevoerd (behalve in NMBS-stations en in de luchthaven).

 

#2 Mechelen Wi-Free stad

Ons Wi-Free netwerk wordt niet alleen slimmer, maar ook straffer: we breiden onze dekking uit. En we starten met Mechelen. Onze thuisstad wordt in het voorjaar 2015 de eerste echte Wi-Free stad: met extra hotspots in de commerciële binnenstad én de eerste stad waar de hele binnenstad automatisch verbinding maakt met homespots en hotspots. Je zal er dus overal kunnen surfen via Wi-Free zonder je telkens aan te melden. 

 

Wat betekent dit voor jou?

Telenet-klanten kunnen gratis surfen. Ook niet-Telenet-klanten zullen 1 uur per dag gratis gebruik kunnen maken van ons Wi-Free netwerk in Mechelen.

 

Veel plezier ermee!