logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

5 tips voor een geslaagde kijkmarathon

-

Nodig wat vrienden uit voor een marathon, zorg voor de juiste hapjes en tapjes, en tv-kijken wordt superfun. Hier 5 tips voor de ultieme kijkmarathon!

1. Zet je serie(s) klaar!

Neem alle afleveringen van je favoriete serie op. Open de app, ga in de TV-gids naar de serie die je wil opnemen, tik erop en daarna op ‘opnemen’. Je kan bij Afleveringen kiezen of je deze, alle of alleen de laatste aflevering wil opnemen. 

 

2. Groot scherm

In principe kan je een kijkmarathon houden op je tv, tablet of zelfs smartphone. Maar de praktijk leert dat tien paar ogen méér scherm nodig hebben. Hoe groter, hoe beter dus. Geen grote flatscreen in huis? Dan kom je met een laken of witte muur en een projector al een heel eind.

3. Let it pop!

Niets brengt de sfeer van cinema méér bij je thuis dan de heerlijke geur van popcorn. Sla een zakje maïs in en laat ’t knallen!

4. Slobberoutfit

Bij een kijkmarathon zit of lig je enkele uren in dezelfde, misschien niet zo comfortabele houding. Doe dus losse, gemakkelijke kledij aan. Een onesie, bijvoorbeeld?

5. Fingerfood

Fingerfood is het handigst. Pizza, pita en andere bestelmaaltijden bijvoorbeeld. Zoek je een alternatief waar je weegschaal niet van tilt slaat? Kies dan voor kleine wraps met gerookte zalm en kruidenkaas, koude pastasalades of rauwe groentjes met humus. 

Zelf ook een tip? Laat ’t ons weten!

Lees meer over:

/ / / / /