logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

7 redenen om Nine te zien

-

Vandaag gaat op Play de musical Nine in première. Maar omdat niet 9 maar wel 7 een geluksgetal is, hierbij de 7 beste redenen om ‘m vandaag nog te zien!

1. Omdat Nine is gebaseerd op de film 8,5 van Fellini, de man achter 4 Oscars voor beste buitenlandse film en 12 nominaties. 

2. Omdat de 7 knapste actrices ter wereld erin meespelen. In willekeurige volgorde: Marion Cotillard, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Judi Dench, Kate Hudson, Sophia Loren en zangeres Fergie. 

3. Voor de zo goed als enige (maar zeker niet de eerste de beste) man die erin meespeelt: Daniel Day-Lewis! Op zichzelf al een kwaliteitskabel... 

4. Voor de 4 Academy Award nominaties: voor de ‘ondersteunende rol’ van Penélope Cruz en voor de kostuums, muziek en art direction. 

5. Voor de prachtige decors uit de befaamde Cinecittà Studio’s in Rome waar ook Ben-Hur, La Dolce Vita, Cleopatra, The Godfather III en Gangs of New York werden opgenomen. 

6. Voor het nummer Take it all. Zing maar mee!

7. En niet in het minst voor het verhaal. De beroemde filmregisseur Guido Contini kampt met een ernstige director’s block. Hij laat zich omringen door de beeldschone vrouwen in zijn leven in de hoop zijn probleem op te lossen… Benieuwd of dat goed afloopt? Zap dan nu naar Play!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /