logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

7 x waarom je moet opblijven voor de Oscars

-

Heb je digitale tv van Telenet, kijk dan op 22 februari zeker naar de Oscars. Er zijn er méér, maar wij zetten de 7 belangrijkste redenen om van zondag op maandag nachtje door te doen al even onder mekaar.

Reden 1 – Because you can!

Speciaal voor al onze digitale tv-klanten zetten we kanaal 300 (Prime Star HD) open vanaf half één ’s nachts, het moment waarop de sterren aankomen op de rode loper, tot het laatste beeldje is uitgereikt.

Reden 2 – Voor de (zo goed als zekere) valpartij

Wij zetten al ons geld op Jennifer Lawrence, maar je weet maar nooit. Ze liep het voorbije jaar op de tippen van haar tenen om Gwyneth Paltrow (de ex van haar ex) bij te benen, dus misschien is ze ondertussen gewend geraakt aan de ijlere lucht op stilettohoogte.

Reden 3 – Voor het geplande ongeplande bloot

Voor de - OEPS, WAT NU? - (doch door een 12-koppig marketingteam) tot op de minuut geplande nippleslip waar Josje Huisman nog een puntje kan aan zuigen.

Reden 4 – Voor Brangelina

De echtscheidingsadvocaten in Tinseltown zijn bijna even rijk als de sterren die er wonen, maar toch lijkt eeuwige liefde er te bestaan.Het bewijs wordt geleverd door Mr. & Mrs. Pitt, die je steeds onwezenlijk gelukkig op de red carpet ziet stralen.

Reden 5 – Omdat La Gaga het dak eraf komt zingen

Lady Gaga komt live haar ding doen op de Oscars. Ze mag tegen dan ongeveer een week verloofd zijn maar zolang ze niet getrouwd is, verwachten we dat ze de Little Hollywood Monsters daar volledig laat lösgehen*. 

* En de jaren daarna nog meer!

Reden 6 – Voor die ene van ‘How I met your mother’

Neil Patrick Harris mag, na Ellen Degeneres de twee vorige jaren, de Oscars zondag aan elkaar praten. Wie geboren is vóór 1985 kent Harris vooral als Doogie Howser. Maar zijn presentatieskills in acht genomen kan hij ook doorgaan voor een jonge Luc Appermont, born and raised in de Hollywood Hills.

Reden 7 – Voor de clash der titanen

Met een nominatie voor de Oscars heb je nog geen winning ticket op zak, maar je weet alvast dit: je bent beter dan elke andere doordeweekse sterveling. Geen rommel dus zondag op je scherm, maar wel de allerbeste films, de strafste scenario’s, topacteurs, A-list-actrices en haute couture!

 

In onze poll zie je alle kanshebbers per categorie opgelijst. Breng je stem uit en supporter zondag voor al je favorieten!

 

Volg zondagnacht ook de Oscars live via Twitter: #OscarsTelenet
Rio collection: 

Lees meer over:

/ /