logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Al eens gechat met een loket?

-

Ik hoor je wel denken King & Kong live loketten wat is dat nu weer. :-) Zie je de foto? Wel, vandaag zijn wij helemaal klaar voor een live King & Kong babbel met jou. En omdat we het leuk vonden hebben we ons in een loket gezet!

Vanochtend dacht ik yezz, vandaag terug een King & Kong live chat met onze klanten! Als 't weer zo leuk wordt als vorige week dinsdag, dan is 't de max. Toen kroop ik samen met 5 andere collega's voor de eerste keer in onze loketjes, 'what a feeling'. Nee serieus, 't was echt leuk om jullie aan 't loket te hebben. :-)

Nu ben je curieus zeker? Ok, even in 't kort wat er zo fijn was aan die dag van vorige week. 
We hadden een zeer enthousiaste dame, zij vond het blijkbaar ook tof, want ze riep iedereen op haar werk erbij om te tonen hoe ze met ons aan 't chatten was. Aan onze kant resulteerde dat dan in veel volk voor 't computerglas. Lol :-)

En dan was er het een ietwat ouder koppel. Zij gingen elk links en rechts net buiten het beeld van hun webcam zitten en waren wat onwennig. Maar cool, dat ze ons via live chat contacteren. Eerlijk gezegd 'een ietwat ouder koppel', maar super hip hoor, zeker nu ze hun King & Kong hebben. 

Tegen de avond kwamen er nog wat mensen langs om te zeveren en de tijd te doden, niet erg, we zijn alle 6 sociale typkes. 

En last but not least - dat is eigenlijk het punt dat ik met dit berichtje wil maken - veel mensen klikten uit nieuwsgierigheid om daarna direct weer op te hangen. Onze hallo's, yoehoe's enz. bereikten hen jammer genoeg, vaak niet. Aan hen wil ik zeggen, 't werkt en 't ontploft niet, dus kom gerust even dag zeggen tegen mij en mijn kompanen.

We zijn er vandaag heel de dag voor jou tot 21u op hln.be
En lukt het je vandaag niet, dan zijn we er nog een keer op 15 mei op de site van Het Nieuwsblad.

Let's chat!

Nils

Rio collection: 

Lees meer over:

/