logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Amigo’s in de running voor belangrijke tv-prijs

-

De VTM-reeks Amigo’s is genomineerd voor een prijs op het FIPA, het tv-festival van Biarritz. De serie vertelt het verhaal van vijf ex-gevangenen die een restaurant open. Amigo’s is nog t.e.m. april exclusief te bekijken bij Telenet.

Belangrijke internationale stap

Het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA) van Biarritz bekroont elk jaar topreeksen met een prestigieuze prijs. Denk hierbij aan Fortitude, Happy Valley, Les Témoins en Peaky Blinders. Ook Vlaamse fictie deed het de voorbije jaren goed met onder meer twee prijzen voor Marsman en zelfs drie voor De Smaak van De Keyser. Winst op FIPA kan voor Amigo’s een mooi duwtje in de rug zijn richting een internationale doorbraak.

Amigo's

Vijf veroordeelde criminelen gespeeld door Jurgen Delnaet, Johny Voners, Wouter Hendrickx, Matthieu Sys en Sahin Avci sluiten in de gevangenis een pact om na hun vrijlating samen een restaurant te starten. Ze starten ambitieus, maar ontdekken snel dat hun eerlijke weg vol hindernissen ligt. Amigo’s is een mix van spannende misdaad, hilarische humor en pakkend drama.

 

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / / /