logo_header

Telenet uit eerste hand

Menu
Category panel per category

Antilliaanse Feesten zwaait Mariëtte van Telenet uit

-

Het muziekfestival Antilliaanse Feesten met z'n exotische vibes van raggae, salsa en merengue deden de temperatuur in Hoogstraten weer stevig oplopen! Mariëtte van Telenet, die liet de boksen lekker meeknallen... Chill out man!

Na Sunrise Festival en Tomorrowland mocht Mariëtte van Telenet nog één keer uitrukken naar de Antilliaanse Feesten, met een recordaantal bezoekers dit jaar! Jamaicanen en Belgen, Brazilianen en Nederlanders, Surinamers en Afrikanen... Aan nationaliteiten geen gebrek bij Mariëtte!

Na drie topfestivals kon je de vaste ingrediënten voorspellen: veel hongerige smartphones, veel animo rond het plonsbad, WIFI-toegang voor haast heel de camping én opvallend veel jongedames die zich lieten schminken en ... "tangen" (lees krulijzer), zoals een Nederlandse Mariëtte-fan het vroeg. Wellicht zat het gastoptreden van Daddy 'Gasolina' Yankee daar voor iets tussen!

Mariëtte van Telenet blikt tevreden terug op de voorbije festivalzomer: "Ik heb fantastische zomermaanden achter de rug. Leuk om op deze manier tussen de jonge mensen te zijn, en hen te kunnen helpen! En het moet gezegd worden, iedereen was respectvol en vriendelijk: Marïette bedankt, Mariëtte I love you, een kus, een knuffel, ... ja ik ga het missen hoor!"

Heeft Mariëtte ondertussen een favoriet festival? "Ja hoor, de Antilliaanse Feesten zijn het helemaal", grinnikt Mariëtte terwijl ze heupwiegend naar de wasserette gaat, want de festivalganger staat altijd centraal bij Mariëtte... van Telenet!

Rio collection: 

Lees meer over:

/ / /